Suat Kara
Parçalı Üye
- 8 Ocak 2021
- 4.636
- 6.580
- 648
Frankfurt'un yeni forveti güzel *Muani aslında Bayern Münih maçında bazı dakikalarda oyun olarak Frankfurt daha öndeydi ama Bayern Münih'e karşı hazır değillerdi.O maçta da fark oldu belki Frankfurt'un hocası Oliver Glasner bu maçı da düşünmüş olabilir geçen sene de Lig maçlarını pek önemsemiyodu Uefa Avrupa Ligi maçlarını önemsiyodu.Real Betis maçında uzatmada atılan gol gibi takıma savunma yaptırabilir diyecem de ilk maçta takım hazırlıksız ve dengesizdi eğer hoca bu maçı düşündüyse planı o maç gibi yapar bence abi..
*muani ozelinde - sahsen bayagi begendim kendisini ~ *bayern munih karsisinda ayakta kalan skora aldanmadan oynayan iki oyuncudan biri idi nazarimda... digeri de yine sonradan giren * jakic .
<- bu macin *mac merkezi basliginda frankfurt tarafina *degindigim mac on mac sonu yorumumda da > macta oynatilmayan kilit oyunculardan *japon orta saha oyuncusuna bu transfer donemi real madrid bayagi ilgili.
< - dolayisiyla bu aksam oynar mi - oynarsa nasil performans verecek tarafim adina ayri heyecanle bekledigim bireysel bazli oyuncu izlemesi olacak..
*kendisini cok begenirim u23 milli takim ve sagan tosu doneminden,,, arada bir belcika liginde tek sezonluk kiralik seruveni var ~ordaki performansinda ozellikle cilginc atmis bir istatistik yapmis idi.
< mevcut suan en olmus halini yasadigi donemi geciriyor gecen sezonki kupa seruvenli sezon baglaminda.
frankfurt hocasini begenirim. zaten gecen sezon ozellikle kupa seruvenlerin de bir kac kez kendisine ve takiminin performansina yonelik yorum ve ovgu dolu nacizane yorumlarim da, oynattigi oyun turune dikkati cekmistim. benzer bir performans bekliyorum temenni ediyorum kendisi ve takimindan. cok zor bir rakip -fakat maclar esit sekilde 0-0 basliyor ~ordan sonrasi takim oyununa, sisteme ve taktige ne kadar sadik ve efektif yanit vermenle alakali , bireysel ekstra performanslar disinda _genelde bu nuanslar bold sekilde uygulandiginda underdog takimlar bile kupayi kazanabiliyor biz basardik almanlar da basarabilir neden olmasin...
frankfurt'un kanimca bu macta bir ilginc sansi ise su bence;
ispanya liginin baslamamis olmasi ve realin tam hazir olmamasi _sezon basi olmasi dolayli...
macin iklim olarak kuzey de oynatilmasi mevcut mevsim dolayli dogru tercih gibi gorunuyor,...
diger yandan, bu aksam finalin yine bir *kuzey ulkesinde olmasi da futbolun cilvesi olsa gerek...
temennim bu finalin o gunku finale nazaran daha dengeli gecmesi fakat bir o kadar da yine unutulmaz finaller arasina kendisini yazdirmasi.....
guzel bir mac olsun - hak eden kazansin -
iyi seyirler dilerim.