2022 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir yola girildi, Camposla anlaşıldı, gençleşme şu bu denildi, bütün bunları resetlemeyecek, sisteme dokunmadan, daha da iyileştirecek biri gelecekse seçime gidilebilir. fakat ben böyle olacağını sanmıyorum, tekrar aynı döngüye girmemizi, el öpenlerin floryada dolaşmasını istemiyorum.

Belması sevmiyorum ama görev süresini tamamlamasından yanayım.
bu Floryadan gidenler başka yerde calısmaya basladı mı acaba yoksa bekliyorlar mı

bu Floryadan gidenler başka yerde calısmaya basladı mı acaba yoksa bekliyorlar mı
gerçek galatasaraylılar onlar. bekliyorlardır geri gelecekleri günü.

biraz aklı olan herhangi bi başkan adayı bir daha terimle çalışmamalı. Sorun istemiyorsa tabi, kendi maaşlı elemanı kendisine atar yapıyor bir süre sonra.

Seçim kararı isteniyorsa aday da bellidir herhalde. Dursun'u da geri getirmeyin...

Mayıs ayına kadar sabır edilir en kötü.

Bence daha önce arzu ettikleri gibi yönetim kurulunun her kesimden geniş tabanlı kurulması için bastırıyorlar. Başkan olma demiyorlar çünkü.

Seçim kararı isteniyorsa aday da bellidir herhalde. Dursun'u da geri getirmeyin...

Mayıs ayına kadar sabır edilir en kötü.
Aday yok; ekibini güçlendir dedi.

Başka aday çıkarsa da çıkara getirdi ki ben çıkacağını sanmam Metin Öztürk dışında.

Yağlı sürat hırsız bu kulübün tarihinde ihraç edilmesi gereken ilk baskandi aksine onurlandirdik hirsizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt