- 3 Haziran 2015
- 53.910
- 61.916
- 3.963
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hastane yapın, bu kulübün doktor çok üyesi var. Tesis yapın bu kulübün işletmeci çok üyesi var. Plates açın platesçi üyelere istihdam yaratılsın....Florya konusunda ağıza ilişmiş Sporcity - sporcu hastanesi...vs vs
yahu 20 dönüm var +40 dönüm alacağız üstüne ve gelşitrieceğiz diyorlar...spor hasatanesi dediğin şey hadi 10 dönüme kurulsun açık rahat şekilde... anlam veremiyorum yani.
ya çaık olarak adam karşısınızdayken "Sen kendine , çevrene ordan yedireceksin" de .... yada yok hastane bilmemne diye geveleme..
muhalefetsen net ol..
samimi gelmiyor , bu bakıştada yararlı tartışma ortamı olmaz
bide üstüne kendi projelerim var demezmi ...SPORCU Hastanesinin spesifiklerini hiç araştırmış mı ....Hastane yapın, bu kulübün doktor çok üyesi var. Tesis yapın bu kulübün işletmeci çok üyesi var. Plates açın platesçi üyelere istihdam yaratılsın....
Hep bu kafadalar.
Tostosun keyfi yerinde haftasonu yetkiyi de alinca peskes show baslayacak galiba
Kimle birlikte. Batmayiz da soyulup sogana cevrilecegiz gibiBirlikte Galatasaray’ı batıracaklar sonunda.
Şair burada pazar günü bana yetkiyi verin demek istemiş.bu saçma geldi bana, amaç nedir yani.