2022 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ve ilk *atıf* Eşref Hamamcıoğlun'dan "Popülüst açıklamalar , tribünlere oynama ve pembe tablolar çizerek olmaz"

çok saçma ya. hedef koymak, gözü yüksekte olmak niye böyle değerlendirilyo anlamıyorum. y. yemişiz, s. tutmuşuz diye aday olunacaksa neden olunur ki. en azından bişey hedefleyen adam kazansın. zaten bizden bi b olmaz diyen adam bişey de yapmaz. kaldı ki kendisi geçen seçimden bi kaç gün önce columbus projesi diye bişey çıkarıp 2.5 milyar tl üreteceğiz falan diye bişeyler demişti. kendi tabiriyle bu da popülist bişey mi oluyor.

çok saçma ya. hedef koymak, gözü yüksekte olmak niye böyle değerlendirilyo anlamıyorum. y. yemişiz, s. tutmuşuz diye aday olunacaksa neden olunur ki. en azından bişey hedefleyen adam kazansın. zaten bizden bi b olmaz diyen adam bişey de yapmaz. kaldı ki kendisi geçen seçimden bi kaç gün önce columbus projesi diye bişey çıkarıp 2.5 milyar tl üreteceğiz falan diye bişeyler demişti. kendi tabiriyle bu da popülist bişey mi oluyor.

Bende doğru bulmuyorum ama seçim politikası diye bakıyorum. Olmayacakları - engel olacakları konuşmakla MÖ'nün kısa vadede şampiyonluk bayraklar laflarıyla eş değer. Birbirine zıt tarzda olmaları aslında bence avantaj. en azından vaad demeyeyime duruma nasıl baktıklarının arasında net farklılık ortaya çıkması kötü değil.

Genede çokta haksız bulmuyorum - Burak Elmas'ın vaad etmelerini kastediyor aslında ama ufaktan MÖ'ye de değindirdi sayılır.

Spor yasası ile ilgili kısım ilginç "para verirsen 9 yıl sonra alıyorsun" kafası - geldim verdim giderken aldım kafasının önüne geçen bir şey . 9 yıl (niye 10 değil yuvarlak) acaba? genelde başkanlıklar 3 senelik dönemler diye mi acep- katsayısı olsun diye

bizim kırmızımız biraz koyu ama türk bayrağının yanındaki flama ne kadar koyu yav

Bende doğru bulmuyorum ama seçim politikası diye bakıyorum. Olmayacakları - engel olacakları konuşmakla MÖ'nün kısa vadede şampiyonluk bayraklar laflarıyla eş değer. Birbirine zıt tarzda olmaları aslında bence avantaj. en azından vaad demeyeyime duruma nasıl baktıklarının arasında net farklılık ortaya çıkması kötü değil.

Genede çokta haksız bulmuyorum - Burak Elmas'ın vaad etmelerini kastediyor aslında ama ufaktan MÖ'ye de değindirdi sayılır.

Spor yasası ile ilgili kısım ilginç "para verirsen 9 yıl sonra alıyorsun" kafası - geldim verdim giderken aldım kafasının önüne geçen bir şey . 9 yıl (niye 10 değil yuvarlak) acaba? genelde başkanlıklar 3 senelik dönemler diye mi acep- katsayısı olsun diye

7+2 yıl idi bank anlaşması
2021-2030
heralde 2031 olmasın diye yaptılar

Kredi vadesi 9 sene :D

Store ürünleri ile ilgili katılıyorum .

Nike haricinde bütün vücüdü kaplayan 1905 tarzı ve gibi ürünler var günlük hayatta çok tercih edilmeyen - finiv dingillerinde kiğılı epey iyi ürünler çakmıştı kendi storelarına - bağdat caddesinde oturduğumdan baya gözlemliyordum kibar şeyler vardı epey

Eşref Hamamcıoğlu: "İyi bir kısmet bulursak Mecidiyeköy'deki binayı satacağız."

anmamak elde değilki arkadaşlar

Cengiz yönetimi dovizi TL'ye çevirdi borçta - bugün sana gelen dövizde daha fazla TL borcu kapatabilir.

Kötü tablo ama öyle bir avantaj çıkarıyor işte.

images

Aha da burak 2.
Lan hazırsa mevcut başkanın döneminde bu sponsorları bağlasaydın ya, ulan hiçbirinizin derdi Galatasaray değil ki hepiniz nemalanma peşindesiniz.
Yazık ne diyeyim umarım taşşaklı para babası birisi şu kulübü alır da bunlar da ac kalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt