2022 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aday olduğunu açıklamasından sonra seçime kadar konuşmasa imajı daha yüksek olurdu herhalde. İki başkan adayını da tanımayan biri sırf konuşmalara bakarak E.H'na oy verirdi büyük ihtimalle.

Galatasaray'ın milyon euroları nerede ?

Rivanın hakkı olan para nerede

Yeğeninin oteli için kestirdiğin faturalar nerede

Kardeşinle beraber komisyon yedirdiğiniz adamlar nerede

Aha oy toplama amaçlı "2000 ruhu" lafalrı geldiiii - haydi tivitter patlasın FT diye şimdi.

Dursun şunu de sunu : "Kazansamda kaybetsemde ben Galatasarayımız için her imkanımı seferber edeceğim" . hadi de yiosa

en başta gelen Ada mı ... (Metin Öztürk efekt)

GS adası nasıl en büyük projen ya tamam çay içeceksiniz orada Allah kahretmesin sizi :D

Abi bu adam konuşamıyor ... cümleleri derleyemiyor... iğnelemek için dmeiyorum ya cidden adamın konuşma tonu , kelmeleri söylerken cümleleri tamamlarken zorlanıyor adam. Yeri geldiğinde masaya yumruk vurmaya kalksa eli kırılır masa yerine.

Ben daha diri beklerdim yalan yok. Bu adam harbi kullanılıyor olabilir bu arada yönetime girilmesi için. iyi görmüyorum. Böyle bir dönemin stresinden sıkıntı çıkar bu adamda

Metin Öztürk'ün işleri onlar - babası vs ada ile çok ilgili yöentiminde

Burak başkanken her ay ada ile ilgili vıdı vıdılıyordu ...HER AY .
Yani orası büyük gelir elde edeceğimiz bir cazibe merkezi olmayacaksa satın gitsin ya banane adadan ne faydası var bize oranın.Utanmadan üyelerimizin kullanımına açacağız diye vaat veriyorlar defolun gidin ya başlarım üyelerin içeceği kahveye

İki konuşma arasındaki akıcılık, netlik, dirilik farkına bakın

Dursun büyük pot kırmadığı müddetçe kazanacak zaten Eşref olacak diye bu kadar tiyatro döndü.

Yani orası büyük gelir elde edeceğimiz bir cazibe merkezi olmayacaksa satın gitsin ya banane adadan ne faydası var bize oranın.Utanmadan üyelerimizin kullanımına açacağız diye vaat veriyorlar defolun gidin ya başlarım üyelerin içeceği kahveye
olabilir - para kazanacak yer haline getirebilirsin sıkıntı yok . nasıl beachlere girişler kaç paraysa kazanılsın..

AMA EN ÖNEMLİ proje bu olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt