Üye Görüşü 2023-24 Galatasaray Kadro Planlaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İcardi diger dizden de sakatlanir diyorlar. Genelde boyle oluyormus.

O yuzden eskisi kdr guven vermeyecektir bence.

Hayal kurmak bedava ztn

Meslier
Sildillia Sanchez Apo Eren
Lemina Xhaka Torreira
Sane Muani Yunus

Valla Osimhen'den sonra kim gelirse şaşırmam. Belki bir kaç futbolcu harici 🤣

Asıl Erden baba dönse çok güzel olacak.

Bi onyekuru
Bi boey
Bi Muslera
Bi Sanchez
Bi osimhen

Transferi şart görünüyor

Şöyle bir kadro kafayı toparlar.Osi için ayrılacak bütçe ile 4 transfer daha makul(Boey kiralık) olurdu.
66dc0b33b4e1fbf961b8944471aa1dae.jpg

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atubolu/Günay
Semedo/jelert davinson/ozan lucimi/abdül eren/jakobs

Torreira/salih lemina/kaan sara/baturina

Yunus/sallai David/morata/ahmed trossard/aral

Bize bu sene direkt etki edecek nokta Sanchez'in partneri olacaktır. Lemina etkisi yaratır. Takım gol yemez kolay kolay

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Osimhen çok zor.
Barış daha da durmaz, durursa Hasan ŞAŞ gibi verimi düşer, zamanında 30€ satacaksın.
Muslera Mertens kariyer sonu.
İcardi eski İcardi asla olamaz, sevgi farklı bir şey ama bu sakatlık sonrası eski İcardi bence imkansız.
Morata yedek kalmaz, bence gidecek, gitmesi de hayırlı olur, fiziği güçlü isimler daha çok tutuyor.

Sane zor maaşı çok yüksek, 10€ seviyesine düştüğü gibi zaten Bayern hemen yenileyecek.
Oblak bence imkansıza yakın Madrid neden niçin bıraksın ? Çok iyi kaleci keşke olabiletesi olsa.
Boey bence olası, Bayern ayrılacaksa fanteziye gerek yok.
Lucumi devre arası Cuesta ve franka verilen parayla alınabilirdi, artık bu performansıyla 20€ altı adını andırmazlar.
Xhaka iyi transfer olur ama bonservisi ne olacak ? Sara'ya iyi bir talip çıkarsa bence çok iyi transfer olur, maliyetleri önemli sonuçta son durak olacak.

Osimhen çok zor.
Barış daha da durmaz, durursa Hasan ŞAŞ gibi verimi düşer, zamanında 30€ satacaksın.
İcardi eski İcardi asla olamaz, sevgi farklı bir şey ama bu sakatlık sonrası eski İcardi bence imkansız.
Morata yedek kalmaz, bence gidecek, gitmesi de hayırlı olur, fiziği güçlü isimler daha çok tutuyor.

Sane zor maaşı çok yüksek, 10€ seviyesine düştüğü gibi zaten Bayern hemen yenileyecek.
Oblak bence imkansıza yakın Madrid neden niçin bıraksın ? Çok iyi kaleci keşke olabiletesi olsa.
Lucumi devre arası Cuesta ve franka verilen parayla alınabilirdi, artık bu performansıyla 20€ altı adını andırmazlar.
Xhaka iyi transfer olur ama bonservisi ne olacak ? Sara'ya iyi bir talip çıkarsa bence çok iyi transfer olur, maliyetleri önemli sonuçta son durak olacak.

Hep sattın hiç almadım Hocam 3 tane yıldız gönderdin kadrodan sane hıyarını bile alamadın sen bizim beceriksizlerden daha kötü çıktın Hocam

asimhen çok zor.

Takım dağıldı
Darius VASSELİ abi

Valla bu yaz gidim yorum yapmayacagim istisna kanat/10 no olaylari olmadigi surece.

Vaktinde solbakken diye yukseldim, herif yokoldu
Sara ya sevindim, dususte
Devre arasi frankowskiye epey yukseldim, adamin futbol bilgisi resetlenmis gibi amator performansta
Eren elmali maliyet falan filan dedim, kapak ustune kapak performans verdi.

Bitek Leminada hakli yorumlar var ama onu herkes bastirdi zaten.

Gidim yorum yok transferde benden bu sefer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt