- 5 Eylül 2014
- 80.060
- 62.689
- 4.283
burada bizi küçük gördüğün için kırıldım açıkçasıiki yıl önce aile hekimi olarak o maaşı ben alıyordum vay ....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
burada bizi küçük gördüğün için kırıldım açıkçasıiki yıl önce aile hekimi olarak o maaşı ben alıyordum vay ....
kimseyi küçük görmedim Feramuz bey. Sadece durumun vehameti korkutuyor.burada bizi küçük gördüğün için kırıldım açıkçası
20.000 gayme?Memur maaşı![]()
22 diyorlar da bakalim20.000 gayme?
Hakkınızda hayırlısı olsun ciğerim22 diyorlar da bakalim
Adamım memur oldun mu adaylık durumu mu var?Memur maaşı![]()
Kasım'da atandim Nisan'da başladım üstatAdamım memur oldun mu adaylık durumu mu var?
Haktan biri olamağa gayretimiz var feramuzumhalktan biri olmadığın için normaldir
Hayırlı olsun. Meslektaş olmuşuz o zaman. İnşallah dilediğin gibi olmuştur ve o şekilde devam ederNisan'da başladım üstat
halktan yana olmayan haktan yana olamazHaktan biri olamağa gayretimiz var feramuzum
Eylül diyorlardıMemur maaşı![]()
Halkın yanında haktanhalktan yana olmayan haktan yana olamaz
iyi forumlar
Teşekkür ederim üstat. Mülakat beklediğim çok iyi bir kurum vardı ordan eledilerHayırlı olsun. Meslektaş olmuşuz o zaman. İnşallah dilediğin gibi olmuştur ve o şekilde devam eder![]()
Elenmeler oluyor illa ki ya benim de çok oldu. Polis sorgusunu andıran mülakatlar, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda bulunan Genel Müdürlerle, Müsteşar Yardımcılarıyla mülakatlar (tam başlığa denk geldi), Tuğgeneral, Albaylardan oluşan t..aklı komisyonla yapılan sıçıttırıcı mülakatlar... Patır patır hepsinden elendim.Teşekkür ederim üstat. Mülakat beklediğim çok iyi bir kurum vardı ordan eledilerbiraz onun hayal kırıklığı vardı ama gecti ulkeninmevcut duruma bakınca buna da şükür diyoruz