2023 asgari ücreti

Sabit kalmalıydı. Devletimize ve işveren büyüklerimize yük olacak. Bu millet kuru ekmek ve su ile de mutlu olur.

Bizim DY sürüsünden oluşan sendika da Eylül'de görüşmelere başlayacak. En son sözleşme öncesi açıklanan taslakta ilk 6 ay için % 30 diyerek tabutumuza çivi çakmışlardı. Bakalım bu sefer ne gibi bir kazık atacaklar? Hükümet yanlısı Allah'ın cezaları!!! Sorsan ne yancılığı derler.

Hayırlı olsun. Meslektaş olmuşuz o zaman. İnşallah dilediğin gibi olmuştur ve o şekilde devam eder :hat:
Teşekkür ederim üstat. Mülakat beklediğim çok iyi bir kurum vardı ordan elediler :) biraz onun hayal kırıklığı vardı ama gecti ulkeninmevcut duruma bakınca buna da şükür diyoruz

Teşekkür ederim üstat. Mülakat beklediğim çok iyi bir kurum vardı ordan elediler :) biraz onun hayal kırıklığı vardı ama gecti ulkeninmevcut duruma bakınca buna da şükür diyoruz
Elenmeler oluyor illa ki ya benim de çok oldu. Polis sorgusunu andıran mülakatlar, Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nda bulunan Genel Müdürlerle, Müsteşar Yardımcılarıyla mülakatlar (tam başlığa denk geldi), Tuğgeneral, Albaylardan oluşan t..aklı komisyonla yapılan sıçıttırıcı mülakatlar... Patır patır hepsinden elendim.

Şu anki çalıştığım yerde yedekteydim, asil listedeki herkesi de tek tek arayıp sormuşlar, başka yere gitme ihtimaliniz var mı diye herkesi teyit etmişler. Ben de onu duyunca umudumu yitirmiştim. Merkezi atamadan başka bir kuruma atandım, onlarla ilk görüşmemi yapacaktım (tanışma mülakatı diye bir olayları varmış, başka bir kurumda denk gelmedim), 1 gün önce şu anki yerden beni arayıp yedekten sana sıra geldi dediler. Dedim şaka yapıyorsunuz :asd: Oradan buraya geldik, hayırlısı buymuş diyorum.

Geri
Üst Alt