Umut Işık
Hocaların Hocası
- 6 Temmuz 2015
- 54.438
- 65.565
- 3.963
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok vallaha gözüm varsa adam değilim, 10 11 lira ile insan karnını bile zor douyurur bırak geçinip tutunmayı yaşamayı.Ekonomi gayet iyi çalışanlar azcık nankörlük etmesinler. Ezanları susturamayacaklar
Eğitim sisteminin ara tatili ne yapsın adam ben fazladan boş okulda mesai mi vereyim desin.3 ay aslanlar gibi yatıyolar ya hiç yoktan iyidir
Hakkı olana halkını versinler ben vermesinler demiyorum. Öğretmenler bu konuda en çok sorunu olanı diyorum. Döner sermayeleri yok ek gelirleri yok. Asgari ücretle satış sektöründe çalışan biri yemek +yol ücreti ile gençlerimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerden çok daha fazla maaş alıyor.Sağlık çalışanı da aynı
Kolluk kuvvetleri de aynı. Senin yüzünü görmek istemediğin insanlar ile bir kısmı
sınıf sınıf ayırarak istenmez diyorum ben de. Bütün memurlara istenmeli.Hakkı olana halkını versinler ben vermesinler demiyorum. Öğretmenler bu konuda en çok sorunu olanı diyorum. Döner sermayeleri yok ek gelirleri yok. Asgari ücretle satış sektöründe çalışan biri yemek +yol ücreti ile gençlerimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerden çok daha fazla maaş alıyor.
Tamam işte geçinemiyorsa sektör değiştirsin iş değiştirsin. Demek ki yapamıyor olmuyor. 483 dolar 500 dolar açlık sınırı altı bir ücretgülecek bir şey yok. her işletme koç holding vs. değil. kimi işletme 5 kişi kimisi 10 kimisi 100 kişi çalıştırıyor. sana kolay geliyor hayat herhalde!
Üniversiteye kadar türkiyede eğitim öğretim verilmiyor. Devlet çocuk bakıcılığı yapıyor öğretmenler ergenlik gibi en saçma dönemde olan gençleri oyalasın anneleri babaları işe gidebilsin diye varlar şuan başka bir olayı yok.Hakkı olana halkını versinler ben vermesinler demiyorum. Öğretmenler bu konuda en çok sorunu olanı diyorum. Döner sermayeleri yok ek gelirleri yok. Asgari ücretle satış sektöründe çalışan biri yemek +yol ücreti ile gençlerimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerden çok daha fazla maaş alıyor.
bu 15 senedir filan böyle. yaşın profilinde yazan ise bizim zamanımızda eğitim sistemi gayet iyiydi.Üniversiteye kadar türkiyede eğitim öğretim verilmiyor. Devlet çocuk bakıcılığı yapıyor öğretmenler ergenlik gibi en saçma dönemde olan gençleri oyalasın anneleri babaları işe gidebilsin diye varlar şuan başka bir olayı yok.
SM-G780G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zamlar olayı çözmeyeceği gibi yakın zamanda en düşük oturulamayacak evler bile 10.000 TL'yi görecek ortalama seviye evler 15.000-20.000 aralığına gelecek. Tüm zamları açıklamak için önce memur zamlarını bekleyeceklerdir o açıklandıktan sonra muhtemelen tüm gıda ve diğer etkenlere %30-50 arası zamlar gelir. Dışarıda ortalama bir yemek maliyeti 250-300 TL olur. Bir araç fiyatı 600 bin iken 1 ay sonra 800 bin olur bir ev fiyatı 4 milyon iken 1 ay sonra 5 milyon olur.
Okula ve öğretmene göre o işlem değişir. Ben öğretmen değilim ama o parayı bana verip bu kadar adama eğitim ver deseler, derste gazete okur, telefondan müzik açarım. Uşaklara da takılın kafanıza göre derim.Üniversiteye kadar türkiyede eğitim öğretim verilmiyor. Devlet çocuk bakıcılığı yapıyor öğretmenler ergenlik gibi en saçma dönemde olan gençleri oyalasın anneleri babaları işe gidebilsin diye varlar şuan başka bir olayı yok.
SM-G780G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
uygun bakliyat bulursan haber verBu herif her sene kazık atıp duruyor puhah çok komik ya her seferinde şöyle olacak böyle olacak diyip gaza getiriyor milleti
Soslu Mısır var kilosu 50 lira olur muuygun bakliyat bulursan haber ver
reflü var ya. baharat ağzıma yapıyor.Soslu Mısır var kilosu 50 lira olur mu![]()
![]()