- 27 Ocak 2010
- 132.102
- 97.134
- 5.488
mağdur öğretmen devlet memurları da bitmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok ağırmağdur öğretmen devlet memurları da bitmiyor
Bitmez bitmemelimağdur öğretmen devlet memurları da bitmiyor
Çok ağır
12 saat özel sektörde 2 gün dayanamazlarBitmez bitmemeli
40 dakikalık derste 15 dakika ders anlatıyorlar ztn12 saat özel sektörde 2 gün dayanamazlar
İşveren asgari ücreti ödeyemiyorsa dükkanı kapatsın işsiz adam da iş bulamıyorsa ölsün o zaman mükemmel bir fikir!!Tamam işte geçinemiyorsa sektör değiştirsin iş değiştirsin. Demek ki yapamıyor olmuyor. 483 dolar 500 dolar açlık sınırı altı bir ücret
SM-G780G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Allah her konuyla ilgilidirAllahı bu işe neden karıştırıyorlar acaba? Zira kendisinin konuyla hiç bir alakası yok.
22 bin maaş alıyorsun dostumÖzel sektörde neden günde 12 saat çalışıyorum diye sorgulamak yerine memurların maaşına laf atmak![]()
Almıyorum22 bin maaş alıyorsun dostum
Susmalısın
Dostum oy veren memurlar ortadaAlmıyorum
Yanımda bırakarak Çalışanlar var, en çok memnun olduklarım.12 saat özel sektörde 2 gün dayanamazlar
Üniversiteye kadar türkiyede eğitim öğretim verilmiyor. Devlet çocuk bakıcılığı yapıyor öğretmenler ergenlik gibi en saçma dönemde olan gençleri oyalasın anneleri babaları işe gidebilsin diye varlar şuan başka bir olayı yok.
SM-G780G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Özel sektörde neden günde 12 saat çalışıyorum diye sorgulamak yerine memurların maaşına laf atmak![]()
alıntı yap öyle yemek kartım yokYemek kartından bahset vasf!!!
puahahahahahahhahaaha
Tabi ülkeyi kalıcı ele geçirmen için önce eğitim sistemini çökertmen lazımbu 15 senedir filan böyle. yaşın profilinde yazan ise bizim zamanımızda eğitim sistemi gayet iyiydi.