Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.725
- 21.739
- 3.553
Mevzu zam değil alım gücü zaten.
Alım gücünü yükseltecek olan da nitelikli üretimi arttırmak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi yine iyisin koftehor8-9bin yapar ama sigorta primlerini düşürür. %15 yerine atıyorum %10 alalım filan der.
ben asgari ücret almıyorum bebeğimHadi yine iyisin koftehor
Olabilir her halukarda zam yiyeceksin sendeben asgari ücret almıyorum bebeğim
ElbetteOlabilir her halukarda zam yiyeceksin sende
trde yegen var surekli sikayet ediyor gecinemiyoruz diye
ama her hafta meyhanede 4 kisi raki iciyorlar
biraz komik geldi
ayagina yorgana kadar uzatacaksin
ustelik evi kira degil ve cocuk da var, ve saglik sekotrunde calisio
patronuna göre değişir.Asgari ücreti 8000 bine cikarsa, suan 7000-8000 bin alanlar ne kadar zam alir?
çalışanlar, işverenlere çalıştıkları için bi miktar para ödesin
Herkes enflasyonu düşürmek için; az zam savununca gerçekçi olmak istedim.Liboş musun?
Bundan ölseler vazgeçmezler. Onlara giren çıkan yok nasılsa adamlar sigortasız işçi çalıştırmaktan övünen vekillere sahipler.8-9bin yapar ama sigorta primlerini düşürür. %15 yerine atıyorum %10 alalım filan der.
Mevzu zam değil alım gücü zaten.
Sınıf vs. diye ayırmak istemiyorum ama en tehlikelisi bu dediğin işte...Orta sınıf ücreti asgari ücrete yaklaşmaya başladı. Orta sınıfın büyük bölümü alt sınıfa evrildi.
Asgari ücret 8.000 olursa, %45,5 zam olmuş oluyor net üzerinden.Asgari ücreti 8000 bine cikarsa, suan 7000-8000 bin alanlar ne kadar zam alir?
Sorun orada başlıyor zaten özel sektörde bunu karşılayacak bir bütçe yok.Asgari ücret 8.000 olursa, %45,5 zam olmuş oluyor net üzerinden.
Mevcut maaşı 7.000-8.000 olan çalışanların da minimum 10.000'e fikslenmesi lazım maaşlarının.