⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Olur da u19 ile çıkarlarsa, ki hiç ihtimal vermiyorum yine R yapacaklardır genlerinde var, planları şu olacaktır.

- Sakatlamaya meyilli bir oyun oynayabilirler
- Maça çıkarlar, başlama vuruşu onlarda olursa yapmazlar
- Biz başlasak bile hareketsiz bekleyebilirler
- İlk 10-15 dakikada çeşitli hamlelerle 5 kırmızıya yönelik hareket ederler

Dertleri hiç bir zaman futbol olmamış ve olmayacak bir camia ile bu seviyeleri konuşmamız çok normal.

Adaletli bir ülke olsaydık maça çıkmayan takıma öyle mi al bakalim sana -3 puan cezasi hadi şimdi şampiyon ol göreyim derlerdi ama bunlar gider feneri odullendirirler. Bizi de maça çıktık diye hain,pkk militani ilan ederler

hayatta u19 ile cikmazlar... eski taktiklerin yeni sacma boyutu bu... 90li 00li yillarda heb o sakat bu sakat belli degil mac saati belki yetisir sonra hic birsey olmamis gibi ilk onbirde olurdu x z oyuncu.

simdi u19 ha? 10 sifir olur biter mac .. bunlarin tek bir ihtimali var u19 ile cikarlar macin ilk 5 dakikasinda kirmizi kartlardan dolayi hukman maglup.

hiçbir şey kazanamadıkça rakiplerinin zaferlerini gölgeleme stratejisine geçti ananas ali

bunun ailesi de böyleydi

yıllarca ülkeye kaliteli mal girmesin dandik montaj ürünleri satılsın diye iktidarları tehdit etmişliği var

hiçbir şey kazanamadıkça rakiplerinin zaferlerini gölgeleme stratejisine geçti ananas ali

bunun ailesi de böyleydi

yıllarca ülkeye kaliteli mal girmesin dandik montaj ürünleri satılsın diye iktidarları tehdit etmişliği var

Besiktas maçından 3 gün sonda sampiyonlar liginde bayern ile karşılaştık sesimiz çıkmadı. Kodumun intertoto kupasi için yaptıklarına bak cidden komik ya :) ulan bu kupa da antalya Antep fln oynuyordu ya :)

Takimimiz 500 kez uyarilmali. Bunlar başlar başlamaz ya tekme tokat kayarak hareket edecekler bizimkiler de tokat falan atsin diye ya da başka bir teror eylemi olacak. Stad görevlilerinin ebesine kadar araştırılsın. Maç baslar başlamaz holigan ayagi altinda GS formali sahte taraftarlari bile sahaya sürebilirler. Ülkemizi uyarıyorum. Terör örgütü futbola darbe yapma peşindedir

Adaletli bir ülke olsaydık maça çıkmayan takıma öyle mi al bakalim sana -3 puan cezasi hadi şimdi şampiyon ol göreyim derlerdi ama bunlar gider feneri odullendirirler. Bizi de maça çıktık diye hain,pkk militani ilan ederler
Daha geçen yeni getirdikleri yasayı kaldırdı adamlar yav. Tahkim falan şike faaliyetinden yargılanmalı.
Ben bunların derdinin fifa yada uefa tarafından ülkece men yememiz ve bizim Avrupa’da olmamamız, dolayısıyla da makası açamamamız için yapılan hamleler olduğunu düşünüyorum. Bu kadar kudurmanın başka anlamı yok.

valla ciddi söylüyorum, icardinin veya torreiranin ayagini kirma ihtimalleri yüksek, u19 takimini kiralik katil gibi kullanacaklar, bence biseyler deneyecekler, kirmizi pahasina!

hayatta u19 ile cikmazlar... eski taktiklerin yeni sacma boyutu bu... 90li 00li yillarda heb o sakat bu sakat belli degil mac saati belki yetisir sonra hic birsey olmamis gibi ilk onbirde olurdu x z oyuncu.

simdi u19 ha? 10 sifir olur biter mac .. bunlarin tek bir ihtimali var u19 ile cikarlar macin ilk 5 dakikasinda kirmizi kartlardan dolayi hukman maglup.
Beyni olan, geleceğini düşünen hiç bir genç bu kırmızı işine girişeceğine zannetmiyorum ben.

Fenerli gençler oyuncularımızı sakatlayacakmış. Puahahaha ulan harbiden gerizekalı bunlar. İncecik çocuklar gelecek Zaha'yı Bay'ı Kaan Ayhan'ı falan sakaylayacak he. Vallahi Zaha hele Apo falan varya amele sümüğü gibi yapıştırırlar yere, çocuklar dikkat etsin küçük Zaha akşam rüyalarına girer sonra. :ROFLMAO:

valla ciddi söylüyorum, icardinin veya torreiranin ayagini kirma ihtimalleri yüksek, u19 takimini kiralik katil gibi kullanacaklar, bence biseyler deneyecekler, kirmizi pahasina!
Evet bunu yapmaya çalışacaklar. Aşağılık bir takımdır Fenerbahçe. İgrenmekten beter oldum. Tüm Galatasaraylilarin bokuna kurban olurum fenerin yaninda

günay
aurier kaan sanchez berkan
ndombele eyüp
tete oliveira kerem
vinicius

as kadroyu bu mac kesinlikle koymam, ha bu takimda onlari seve seve gol manyagi yapar!

Geri
Üst Alt