Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.134
- 59.892
- 3.473
rakip u-19la çıkacak maç daha dengeli olsun diye mi zaha yazdınMuslera
Aurier-Davinson-Abdül-Köhn
Torreira-Kerem
Barış-Mertens-Zaha
Icardi
Subpower: Kerem, Ziyeş, Kaan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
rakip u-19la çıkacak maç daha dengeli olsun diye mi zaha yazdınMuslera
Aurier-Davinson-Abdül-Köhn
Torreira-Kerem
Barış-Mertens-Zaha
Icardi
Subpower: Kerem, Ziyeş, Kaan.
Keşke hiç oynanmasa idi böyle saçmalıklar olacağına yahu, madem u19 ile çıkacaklar bizde as oyuncularımızı dinlendirmiş oluruz; hiç risk almadan kupa almış oluruz. Ben böyle baktım olaya yani. Alanya maçı daha önemli hedef diye düşündümistifa!!!
Alanya maçında Fatih hocanın fenere karşı olan nefreti yeterli olur küme düşmeden çıktılar öyle çok büyük ekstra motive olacaklarını sanmıyorum aslında milli ara çıkışı Hatay maçı daha tehlikeliydi direk fanatik fenerli Volkan vardı.Keşke hiç oynanmasa idi böyle saçmalıklar olacağına yahu, madem u19 ile çıkacaklar bizde as oyuncularımızı dinlendirmiş oluruz; hiç risk almadan kupa almış oluruz. Ben böyle baktım olaya yani. Alanya maçı daha önemli hedef diye düşündüm
günay
aurier kaan sanchez berkan
ndombele eyüp
tete oliveira kerem
vinicius
as kadroyu bu mac kesinlikle koymam, ha bu takimda onlari seve seve gol manyagi yapar!
Bu kupada geçen sezon böyleydi.Besiktas maçından 3 gün sonda sampiyonlar liginde bayern ile karşılaştık sesimiz çıkmadı. Kodumun intertoto kupasi için yaptıklarına bak cidden komik yaulan bu kupa da antalya Antep fln oynuyordu ya
![]()
Defans hattini biraz daha geriye ceksek birsey olmaz ama hoca cok önde bastirdi icin defans oyuncular neredeyse rakip sahada duruyor ve rakip de süratli oyuncu varsa ciddi sikintilar yasiyoruzTakımımız son iki maçta kötü top oynadı , Kasımpaşa ve Hatay.
Rakibe çok fazla tehlikeli atak fırsatı veriyoruz. Fenerbahçe gibi takımlar bunları affetmez.
Açıksasi ne bu maç ne ligdeki Alanya maçı , rahat değilim , kötü futbol oynuyoruz çünkü
Bence K. Paşa maçında iyiydik yau.Takımımız son iki maçta kötü top oynadı , Kasımpaşa ve Hatay.
Rakibe çok fazla tehlikeli atak fırsatı veriyoruz. Fenerbahçe gibi takımlar bunları affetmez.
Açıksasi ne bu maç ne ligdeki Alanya maçı , rahat değilim , kötü futbol oynuyoruz çünkü
Iste bunun icin de Davinson oynamali ama Nelsson da iyi gkrunuyor ki evet geride iyi ama önde oyun kurnak adina Davinson takima dönmeliDefans hattini biraz daha geriye ceksek birsey olmaz ama hoca cok önde bastirdi icin defans oyuncular neredeyse rakip sahada duruyor ve rakip de süratli oyuncu varsa ciddi sikintilar yasiyoruz
dünkü baskan vekilinin 90 dakika bu mac oynanmayacak aciklamasindan sonra. bir mac neden 90 dakika sence oynanmaz?Inanilmaz sacma bir kadro renkdas. U19 ile cikacaklari tamamen yalan, bunu neye dayanarak olusturdun anlamadim.