⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Keşke hiç oynanmasa idi böyle saçmalıklar olacağına yahu, madem u19 ile çıkacaklar bizde as oyuncularımızı dinlendirmiş oluruz; hiç risk almadan kupa almış oluruz. Ben böyle baktım olaya yani. Alanya maçı daha önemli hedef diye düşündüm

Bu kadar Avrupa-Avrupa diye dillendiriyorlar da, sanırsın CL finaline çıkacaklar, bu yaygara ondan. Konferans ligi, rakipte Oly yani. Komik camia.

Keşke hiç oynanmasa idi böyle saçmalıklar olacağına yahu, madem u19 ile çıkacaklar bizde as oyuncularımızı dinlendirmiş oluruz; hiç risk almadan kupa almış oluruz. Ben böyle baktım olaya yani. Alanya maçı daha önemli hedef diye düşündüm
Alanya maçında Fatih hocanın fenere karşı olan nefreti yeterli olur küme düşmeden çıktılar öyle çok büyük ekstra motive olacaklarını sanmıyorum aslında milli ara çıkışı Hatay maçı daha tehlikeliydi direk fanatik fenerli Volkan vardı.

günay
aurier kaan sanchez berkan
ndombele eyüp
tete oliveira kerem
vinicius

as kadroyu bu mac kesinlikle koymam, ha bu takimda onlari seve seve gol manyagi yapar!

Inanilmaz sacma bir kadro renkdas. U19 ile cikacaklari tamamen yalan, bunu neye dayanarak olusturdun anlamadim.

Besiktas maçından 3 gün sonda sampiyonlar liginde bayern ile karşılaştık sesimiz çıkmadı. Kodumun intertoto kupasi için yaptıklarına bak cidden komik ya :) ulan bu kupa da antalya Antep fln oynuyordu ya :)
Bu kupada geçen sezon böyleydi.

Screenshot Capture - 2024-04-04 - 02-36-15.webp
Screenshot Capture - 2024-04-04 - 02-36-23.webp

Hayatımda hiçbir maçtan bu kadar tiksindiğimi hatırlamıyorum.

Yok orada oynandı, buraya alındı, ertelendi, yok U19 yok hakem...

Başlarım kupanıza da maçınıza da. Altı üstü bir eğlence aracı olan futbolu el birliğiyle zehir ettiler.

Sahada kalite namına bir şey yok, saha dışında yılın 365 günü kavga gürültü.

Takımımız son iki maçta kötü top oynadı , Kasımpaşa ve Hatay.

Rakibe çok fazla tehlikeli atak fırsatı veriyoruz. Fenerbahçe gibi takımlar bunları affetmez.

Açıksasi ne bu maç ne ligdeki Alanya maçı , rahat değilim , kötü futbol oynuyoruz çünkü

Rakibe çok fazla tehlikeli atak fırsatı veriyoruz. Fenerbahçe gibi takımlar bunları affetmez.

Açıksasi ne bu maç ne ligdeki Alanya maçı , rahat değilim , kötü futbol oynuyoruz çünkü
Defans hattini biraz daha geriye ceksek birsey olmaz ama hoca cok önde bastirdi icin defans oyuncular neredeyse rakip sahada duruyor ve rakip de süratli oyuncu varsa ciddi sikintilar yasiyoruz

Bence K. Paşa maçında iyiydik yau.

Çok kritik anlardaki cereyan eden pozisyonlar sonucunda maçları kendi kendimize zora sokuyoruz.

K. Paşa maçında Mertens penaltı gibi pozisyonu atamadı karşı karşıya. Kerem keza çok net pozisyonu atamadı. Döndü Muslera hata yaptı saçma sapan İcardi'ye çarpan bir şans topu ve 20 dakikada 0-3 olup güle oynaya hale gelecek maç 1-1 oldu.

Yine Ziyech girdikten sonra bir kere İcardi, bir kere de Mertens kaleci ile karşı karşıya atamadı. Hatta yan hakem ofsayt kaldırdı ama gol olsa vardan verilirdi o çünkü İcardi bayağı geriden çıkıyordu.

Hatay'da kötüydük mesela ancak orada bile İcardi boş kaleye yuvarlasa maç daha da rahatlayacaktı.

Defans hattini biraz daha geriye ceksek birsey olmaz ama hoca cok önde bastirdi icin defans oyuncular neredeyse rakip sahada duruyor ve rakip de süratli oyuncu varsa ciddi sikintilar yasiyoruz
Iste bunun icin de Davinson oynamali ama Nelsson da iyi gkrunuyor ki evet geride iyi ama önde oyun kurnak adina Davinson takima dönmeli

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son maçlarda çok kötü top oynuyoruz buna bir çözüm bulmamız gerekiyor, rakip as topçular ile çıkacaktır yemeyin blöflerini

Inanilmaz sacma bir kadro renkdas. U19 ile cikacaklari tamamen yalan, bunu neye dayanarak olusturdun anlamadim.
dünkü baskan vekilinin 90 dakika bu mac oynanmayacak aciklamasindan sonra. bir mac neden 90 dakika sence oynanmaz?
ha sarilari görüpte kirmizilari toplayip maci iptal ettirirsin, yinede diger ihtimalide masada tutmak lazim.

Korkudan cikmiyorlar bunu herkes biliyor

Sampiyonlugu garantilersek lig macina da cikmszlar

Geri
Üst Alt