⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

muhtemelen ligdeki maçta büyük tahrikler olacak

orada çok dikkatli olması lazım yönetim taraftar ve futbolcuların
en sevmediğim iş işte.

dönecek dolanacak bizim sahadaki maça kalacak her şey ve savaş çıkmasa iyidir o maçta.

Stadı dolduracağız kupamızı alıp hayvan gibi kutlama yapacağız kudurtalım dalgamızı geçelim bizlik bir şey yok bizden iyi niyet beklemesin kimse pişman ettirelim şunları

Tarih kupayı fenerbahçeye karşı kazandığımızı yazacak nasıl kazandığımız önemli değil kerizlik yapmasalarmış

o kadar aptalca bi karar ki iqsu deniz seviyesi altında olan taraftarları bile eleştiriyor

Alayı yalan ve manipülasyon bunların. Son anda futbolcular çok istedi oynamayı vb diyerek son gün başka bi kap bildirimi yaparlar ve as kadro çıkarlar
Bu zaten içeride bellidir. Galatasaray istihbaratı çok iyi çalışıp karşılaşacağımız kadroyu tamamen öğrenmeli. Köstebek, yılan, sıçan ne varsa hepsini şu Samandıra'ya sokmalılar.

inanmıyorum u19la falan çıkacaklarına 1 max 2 oyuncu koyarlar o da ağızdan abzürt laflar ettikleri için.

esas şamata full yedek çıkarlar ise olaki - bizim farklı galibiyet - bunun mağduriyetini ön planda tutup kendi taraftarının hissi isyanını hiçe saydıktan sonra as kadro ile olympiakostan 3 yemeler falan olur.

bu işin bir yaptırımı olmalı mutlaka. diyelim ki son haftaya fenerbahçenin 1 puan önünde girdik. son haftaki rakibimiz konyasporda federasyona kızıp maça u19 kadrosuyla çıkmaya karar verdi. böyle birşey yapılsa ortalık yıkılmaz mı?
bunu mutlaka engelleyen bir ceza hükmü vardır. ama uygulanır mı, o ayrı mesele!!

23127PN0CC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hunharca sevinelim +21 görüntüler istiyorum atv’de

U-19'la falan çıkacaklarına inanmayın. Son anda karar değiştirip futbolcular istiyor deyip a takımla çıkacaklar maça hiç şüpheniz olmasın.

Sahada kayarak sevinç yapalım bu maç oynansa da oynanmasa da.

Sonra da Arena'da şampiyonluk maçı öncesi ya da bitiminde şampiyon olup, maç sonu ''Türk Basınının Duayeni Haldun Simavi'' temalı kareografi paylaşıp, yanına Emzikli Ali Koç ve kalkan kupa.

Ancak öyle soğuruz.

Geri
Üst Alt