⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Sahada kayarak sevinç yapalım bu maç oynansa da oynanmasa da.

Sonra da Arena'da şampiyonluk maçı öncesi ya da bitiminde şampiyon olup, maç sonu ''Türk Basınının Duayeni Haldun Simavi'' temalı kareografi paylaşıp, yanına Emzikli Ali Koç ve kalkan kupa.

Ancak öyle soğuruz.

Haldun Bey'in sağlığı yerindeyse kendisine 100 yılın gazetecisi ödülü verilebilir maç öncesi.

bizim u-19 takımını da götürelim. bunlar maça çıkmazsa bizim u 19 takımıyla antreman maçı yaparız. o kadar taraftar boşa gelmemiş olur.

bizim u-19 takımını da götürelim. bunlar maça çıkmazsa bizim u 19 takımıyla antreman maçı yaparız. o kadar taraftar boşa gelmemiş olur.

U19dan ziyade takımı 2ye bölüp öyle yapmak lazım.

-----------------------Muslera-------------------

Aurier-------Nelson--------Abdül---------Köhn

---------------Torreira------Kerem-------------

Barış----------------Mertens------------Kerem

-----------------------İcardi----------------------

vs

-----------------------Günay--------------------

Ali Turap------Davinson-------Kaan------Berkan

---------------Oliveira----Ndombele------------

Tete-----------------Ziyech---------------Zaha

----------------------Vinicius--------------------

Kaan tarfı sıkıntılı ya - tek açık orası zaten tüm top dağılımını yapan Tadic arkasından bindiren ferdiye karşılık ziyech'in çok ilerde kalıp kademe desteği vermediği anlarda sıkıntı olabilir.

not: yedek kadro u19la falan çıkacaklarını hiç sanmıyorum.
Tadiç gibi statik oynayan bir oyuncu için Kaan biçilmiş kaftan. Sırtı dönük oynayamaz Kaan'a. Fiziksel üstünlük kurar ve rahat savunur orayı. Ferdi'nin bizim maçlarda bindirdiğini hiç hatırlamıyorum. O riske giremiyorlar bizim maçlarda çünkü arkası koridor oluyor.

Tadiç gibi statik oynayan bir oyuncu için Kaan biçilmiş kaftan. Sırtı dönük oynayamaz Kaan'a. Fiziksel üstünlük kurar ve rahat savunur orayı. Ferdi'nin bizim maçlarda bindirdiğini hiç hatırlamıyorum. O riske giremiyorlar bizim maçlarda çünkü arkası koridor oluyor.
Ferdi koşuları yüzünden sıkıntı olabilir anlamında dedim aslında 1 e 1 tadic kaan'ı çok zorlamaz , top tutup pas atabilen adam olduğundan orası az sıkıntılı gözümde . Adamların en efektif hali ordan top getir - göbekte yay çevresine çıkar. başka bir haltları yok zaten

Geçen sene bizi ziraat kupasında başak maçında Bu kupayı bunlarla oynatmak için net şekilde elediler , şimdi bunlar adalet için sahaya çıkmıyor öyle mi? Böyle adaletin akoyayım desem ben ceza yerim şimdi ? Öyle bir ülke işte iyi forumlar..

Maça çıkacaklar. Aksini düşünmüyorum. Futbol arenasında görülebilecek bütün şaklabanlıkları yaptılar bu sezon.

Blöf yapıyorlar, bu ezikler kendi oyuncularına söylemiştir kupada oynayacaksınız diye aklı sıra bizi rehavete sokmak istiyorlar. En geç yarın akşam haberi çıkar fener tam kadro Urfa'ya gidiyor diye.

Ali Koç yönetseydi yav zahmet olmuş

20240404_131429.webp

Cikmiyiruz oynamayacagiz vs diyip istedikleri hakemleri verdirecekler maca. Sonrada cikip oynayacaklar bakin görün

Yabancı hakem olmadığına göre herhalde bugün U19 ile çıkıyoruz diye deklare ederler. Neyse etmeye de bilirler, manasız işler.

Yok Arabistan, yok yabancı hakem olmazsa çıkmayız. Ne sürüncemede kaldı bu kupa ya, nasıl bir rezilliğin içerisine düştük biz. Mahvettiler Türk futbolunu.

Maça çıkacaklar. Aksini düşünmüyorum. Futbol arenasında görülebilecek bütün şaklabanlıkları yaptılar bu sezon.
Ligden çekileceğizden maça çıkmıyoruza kadar düştüler kendi taraftarı bile köpükler saçıyor rezil ettin diyor sosyal medyada alay konusu oldular eğer maça çıkıp bunuda yerlerse bundan sonra Drogba gelse doyuramaz.

Geri
Üst Alt