⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Yorulmadan 3-0 hükmen kazanırız işte.
Hükmen kazanamıyoruz işte üstad, kurallar gereği oyuncuların adedi yetersiz olduğundan dolayı maç ertelenecek, hükmen mağlup veya hukuki yaptırımdan da muaf olunacak diyor. Ben mi yanlış okuyorum yoksa bu sinsilik yeterince konu mu edilmiyor?

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hükmen kazanamıyoruz işte üstad, kurallar gereği oyuncuların adedi yetersiz olduğundan dolayı maç ertelenecek, hükmen mağlup veya hukuki yaptırımdan da muaf olunacak diyor. Ben mi yanlış okuyorum yoksa bu sinsilik yeterince konu mu edilmiyor?

o koşullarda maçın ertelenme ihtimali yok bence.

Böyle bir şey yapabilirler mi?

MADDE 22 – HÜKMEN YENİK SAYILMALAR
Hükmen yenik sayılmayı gerektiren durumlar aşağıdaki gibidir;
a) Müsabakanın ilan edildiği sahaya belirlenen saatte 9 (dokuz) kişiden az bir kadro ile
çıkmak ya da müsabaka esnasında herhangi bir sebeple takımın sahadaki futbolcu
sayısının 6 (altı) kişiye inmesi (Bu durumda müsabakaya devam edilmez.),

tabi yaparlar ve hükmen yeneriz

tekrar okudum ztn tatilden kastı hükmen sanıyorum herifin

MADDE 22 – HÜKMEN YENİK SAYILMALAR
Hükmen yenik sayılmayı gerektiren durumlar aşağıdaki gibidir;
a) Müsabakanın ilan edildiği sahaya belirlenen saatte 9 (dokuz) kişiden az bir kadro ile
çıkmak ya da müsabaka esnasında herhangi bir sebeple takımın sahadaki futbolcu
sayısının 6 (altı) kişiye inmesi (Bu durumda müsabakaya devam edilmez.),

tabi yaparlar ve hükmen yeneriz

tekrar okudum ztn tatilden kastı hükmen sanıyorum herifin
Valla üstad ben de hala çıkacaklarını düşünüyorum tam kadro. İnşallah da çıkarlar. Şayet böyle bir madde varken böyle bir mallık yaparlarsa işimize gelir.

Ancak ts maçı sonrası verilen cezalar da ortada, bu kurala da Bi kılıf uydurup erteletme ihtimalleri de var bence

Valla üstad ben de hala çıkacaklarını düşünüyorum tam kadro. İnşallah da çıkarlar. Şayet böyle bir madde varken böyle bir mallık yaparlarsa işimize gelir.

Ancak ts maçı sonrası verilen cezalar da ortada, bu kurala da Bi kılıf uydurup erteletme ihtimalleri de var bence

doğuda olay molay ayağına erteletebilirler anca
normalde tam kadro çıkarlar derim de bu kdr atıp tuttuktan sonra bunu da yapamazlarsa iyice rezil olurlar o yüzden bu u 19 şeyini yapabilmeleri daha b ihtimal gelior

Bence de kesinlikle tam kadro çıkacaklar maça bütün yaptıkları hava gazı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hayir hukmen kazanmis oluyorsun.

Ligden çekilme gibi, bu mevzuda da R yapabilirler. Çok garip bir camia, ne yapacaklarını kendileri de bilmiyor muhtemelen.

Böyle bir şey yapabilirler mi?

Sakatlık değilde, sert oynayıp kkart görüp oyuncumuzu sakatlamak için çıkartabilirler sahaya, Icardi falan oynamasın bunlatdan herşey beklenir.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok mu Kural kitapçığı bu işin? Her zor maça bu şekilde çıkalım o zaman böyle boktan iş olur mu? 4-5 oyuncu mu sakatlandi hemen yapalım o zaman. Var mı böyle bir enayi durum.

Başı kesik tavuk gibi bir camia bu kadar önemsiz dedikleri kupa için saat başı farklı açıklama... Bizim için hiç ama hiç fark etmez alır kupayı koyarız müzeye bitti gitti ...

Abi elimde çok güzel köprü var iki kıtayı birbirine bağlıyor. İlgilenir misin? :d

Geri
Üst Alt