Onur Atar
10 Numara!
- 9 Aralık 2013
- 12.901
- 6.682
- 1.243
Neden?Yapsınlar bizim için daha iyi.
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden?Yapsınlar bizim için daha iyi.
Tuzla maçına etkisi yoktur heralde. Bizim salaklığımızdır. Denizli maçı penaltılarla. Onda da etkisi yoktur. Rize kalıyor sadece. Onu da hatırlamıyorum.
Yorulmadan 3-0 hükmen kazanırız işte.Neden?
iso vardı rizenin başında diye aklımda kalmış.Tuzla maçına etkisi yoktur heralde. Bizim salaklığımızdır. Denizli maçı penaltılarla. Onda da etkisi yoktur. Rize kalıyor sadece. Onu da hatırlamıyorum.
Yorulmadan 3-0 hükmen kazanırız işte.
Hükmen kazanamıyoruz işte üstad, kurallar gereği oyuncuların adedi yetersiz olduğundan dolayı maç ertelenecek, hükmen mağlup veya hukuki yaptırımdan da muaf olunacak diyor. Ben mi yanlış okuyorum yoksa bu sinsilik yeterince konu mu edilmiyor?Yorulmadan 3-0 hükmen kazanırız işte.
Hükmen kazanamıyoruz işte üstad, kurallar gereği oyuncuların adedi yetersiz olduğundan dolayı maç ertelenecek, hükmen mağlup veya hukuki yaptırımdan da muaf olunacak diyor. Ben mi yanlış okuyorum yoksa bu sinsilik yeterince konu mu edilmiyor?
Böyle bir şey yapabilirler mi?
Valla üstad ben de hala çıkacaklarını düşünüyorum tam kadro. İnşallah da çıkarlar. Şayet böyle bir madde varken böyle bir mallık yaparlarsa işimize gelir.MADDE 22 – HÜKMEN YENİK SAYILMALAR
Hükmen yenik sayılmayı gerektiren durumlar aşağıdaki gibidir;
a) Müsabakanın ilan edildiği sahaya belirlenen saatte 9 (dokuz) kişiden az bir kadro ile
çıkmak ya da müsabaka esnasında herhangi bir sebeple takımın sahadaki futbolcu
sayısının 6 (altı) kişiye inmesi (Bu durumda müsabakaya devam edilmez.),
tabi yaparlar ve hükmen yeneriz
tekrar okudum ztn tatilden kastı hükmen sanıyorum herifin
Valla üstad ben de hala çıkacaklarını düşünüyorum tam kadro. İnşallah da çıkarlar. Şayet böyle bir madde varken böyle bir mallık yaparlarsa işimize gelir.
Ancak ts maçı sonrası verilen cezalar da ortada, bu kurala da Bi kılıf uydurup erteletme ihtimalleri de var bence
Valla üstad ben de hala çıkacaklarını düşünüyorum tam kadro. İnşallah da çıkarlar. Şayet böyle bir madde varken böyle bir mallık yaparlarsa işimize gelir.
Ancak ts maçı sonrası verilen cezalar da ortada, bu kurala da Bi kılıf uydurup erteletme ihtimalleri de var bence
Hayir hukmen kazanmis oluyorsun.Hükmen kazanamıyoruz işte üstad, kurallar gereği oyuncuların adedi yetersiz olduğundan dolayı maç ertelenecek, hükmen mağlup veya hukuki yaptırımdan da muaf olunacak diyor. Ben mi yanlış okuyorum yoksa bu sinsilik yeterince konu mu edilmiyor?
Sakatlık değilde, sert oynayıp kkart görüp oyuncumuzu sakatlamak için çıkartabilirler sahaya, Icardi falan oynamasın bunlatdan herşey beklenir.
Yok mu Kural kitapçığı bu işin? Her zor maça bu şekilde çıkalım o zaman böyle boktan iş olur mu? 4-5 oyuncu mu sakatlandi hemen yapalım o zaman. Var mı böyle bir enayi durum.Hükmen kazanamıyoruz işte üstad, kurallar gereği oyuncuların adedi yetersiz olduğundan dolayı maç ertelenecek, hükmen mağlup veya hukuki yaptırımdan da muaf olunacak diyor. Ben mi yanlış okuyorum yoksa bu sinsilik yeterince konu mu edilmiyor?
Abi elimde çok güzel köprü var iki kıtayı birbirine bağlıyor. İlgilenir misin? :dHükmen kazanamıyoruz işte üstad, kurallar gereği oyuncuların adedi yetersiz olduğundan dolayı maç ertelenecek, hükmen mağlup veya hukuki yaptırımdan da muaf olunacak diyor. Ben mi yanlış okuyorum yoksa bu sinsilik yeterince konu mu edilmiyor?