- 6 Eylül 2014
- 94.219
- 65.001
- 4.608
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçı kaybederlerse bize laf atarlar sizin yüzünüzden yenildik derler. Yenerlersede kirli oyunlara rağmen derler bu Rspor ama ben hala inanmıyorum gelecekler as takım ile.Yalnız, maça çıkmadılar Avrupa için. Oly maçı ilk maçtan 2-0, 3-0 gibi net bir skorla kaybederlerse ne olacak
Çok garip bir karar ya, hiç anlamı yok yani. Neyse, çıkmazlarsa işimize gelir, dinlenmiş olmamızın yanı sıra bir kupa eklemiş oluyoruz müzemize.
Hakem erteleyecek sonra hükmen biz kazanacağız kararla. Öyle bir şey olursa oradaki insanlaır mağdur olmasın diye bizim takım kendi arasında depremzede çocuklarında katılacağı mesela seremoniye katılan çocuklar olabilir bir 40-60 dakikalık antrenman maçı yapabilir ve sonunda da izin verilirse kupayı vermezlerse kupa tarzı bir şeyi o çocuklara kaldırtmak güzel olabilir.Sakatlık diyip çekilirlerse hükmen mi kazanıcaz yoksa maç mı ertelenecek
bizim yönetimde bunu akıl edecek bir zeka var mı sanmıyorum akıllara gelse bile yapmazlar gerçi fenere ayıp olur diyeHakem erteleyecek sonra hükmen biz kazanacağız kararla. Öyle bir şey olursa oradaki insanlaır mağdur olmasın diye bizim takım kendi arasında depremzede çocuklarında katılacağı mesela seremoniye katılan çocuklar olabilir bir 40-60 dakikalık antrenman maçı yapabilir ve sonunda da izin verilirse kupayı vermezlerse kupa tarzı bir şeyi o çocuklara kaldırtmak güzel olabilir.
Akıllarına gelir mi onu bilmiyorum ama gelirse yaparlar bunu zira burada ayıplık bir şey yok. Maça gelenlere ve depremzedelere saygı ve mutlu etme var sadece.bizim yönetimde bunu akıl edecek bir zeka var mı sanmıyorum akıllara gelse bile yapmazlar gerçi fenere ayıp olur diye
Kendi aramızda maç olmazHakem erteleyecek sonra hükmen biz kazanacağız kararla. Öyle bir şey olursa oradaki insanlaır mağdur olmasın diye bizim takım kendi arasında depremzede çocuklarında katılacağı mesela seremoniye katılan çocuklar olabilir bir 40-60 dakikalık antrenman maçı yapabilir ve sonunda da izin verilirse kupayı vermezlerse kupa tarzı bir şeyi o çocuklara kaldırtmak güzel olabilir.
O da olabilir. Direk deprem zede çocuklarla antrenman tarzı bir şey bile olabilir. Bu tarz herhangi bir şey yapmalılar.Kendi aramızda maç olmaz
Şanlıurfasporun yarın maçı varmış 7si boşlar davet etsin tff hükmen kararından hemen sonra onlarla dostluk maçı yapalım
Hem maç yapılır hem yayın,hem bilet alanlar mağdur olmaz hem depremzedeler,hem de bizim yedekler oynamış olur en fazla böyle bişi olabilir
Benim komşum yönetime sövüyordu 15 dakika önceÇevrenizdeki fenerlilerde bu maça neden cikmadiklarini anlayabilen aciklayabilen varmi ?
MaalesefBazıları hala a takımla maça çıkacaklar derken bazıları kapa açıkladılar kesin u19la çıkıyolar diyo
@Levent Kolpgün alinin özel uçağa ait uçuş bilgisi var mı bakabiliyomusun
Guzel sıkıyorsun sende üstad%90 a takımla çıkacaklar kesin bilgi
Antu'da gerekli altyapıyı oluşturmaya çalışıyorum inşallah çıkaracağım maça menerimiGuzel sıkıyorsun sende üstad
Urfada otogarda catisma yasandi
Olu ve yaralilar varmis
Burnuma pis kokular geliyor..
Yali cocuklarina devlet cozum bulmadikca bu gibi sikintilar devam edecek..