⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Yalnız, maça çıkmadılar Avrupa için. Oly maçı ilk maçtan 2-0, 3-0 gibi net bir skorla kaybederlerse ne olacak :asd::asd:

Çok garip bir karar ya, hiç anlamı yok yani. Neyse, çıkmazlarsa işimize gelir, dinlenmiş olmamızın yanı sıra bir kupa eklemiş oluyoruz müzemize.
Maçı kaybederlerse bize laf atarlar sizin yüzünüzden yenildik derler. Yenerlersede kirli oyunlara rağmen derler bu Rspor ama ben hala inanmıyorum gelecekler as takım ile.

Sakatlık diyip çekilirlerse hükmen mi kazanıcaz yoksa maç mı ertelenecek
Hakem erteleyecek sonra hükmen biz kazanacağız kararla. Öyle bir şey olursa oradaki insanlaır mağdur olmasın diye bizim takım kendi arasında depremzede çocuklarında katılacağı mesela seremoniye katılan çocuklar olabilir bir 40-60 dakikalık antrenman maçı yapabilir ve sonunda da izin verilirse kupayı vermezlerse kupa tarzı bir şeyi o çocuklara kaldırtmak güzel olabilir.

Hakem erteleyecek sonra hükmen biz kazanacağız kararla. Öyle bir şey olursa oradaki insanlaır mağdur olmasın diye bizim takım kendi arasında depremzede çocuklarında katılacağı mesela seremoniye katılan çocuklar olabilir bir 40-60 dakikalık antrenman maçı yapabilir ve sonunda da izin verilirse kupayı vermezlerse kupa tarzı bir şeyi o çocuklara kaldırtmak güzel olabilir.
bizim yönetimde bunu akıl edecek bir zeka var mı sanmıyorum akıllara gelse bile yapmazlar gerçi fenere ayıp olur diye

bizim yönetimde bunu akıl edecek bir zeka var mı sanmıyorum akıllara gelse bile yapmazlar gerçi fenere ayıp olur diye
Akıllarına gelir mi onu bilmiyorum ama gelirse yaparlar bunu zira burada ayıplık bir şey yok. Maça gelenlere ve depremzedelere saygı ve mutlu etme var sadece.

Kendi aramızda maç olmaz

Şanlıurfasporun yarın maçı varmış 7si boşlar davet etsin tff hükmen kararından hemen sonra onlarla dostluk maçı yapalım

Hem maç yapılır hem yayın,hem bilet alanlar mağdur olmaz hem depremzedeler,hem de bizim yedekler oynamış olur en fazla böyle bişi olabilir

Kendi aramızda maç olmaz

Şanlıurfasporun yarın maçı varmış 7si boşlar davet etsin tff hükmen kararından hemen sonra onlarla dostluk maçı yapalım

Hem maç yapılır hem yayın,hem bilet alanlar mağdur olmaz hem depremzedeler,hem de bizim yedekler oynamış olur en fazla böyle bişi olabilir
O da olabilir. Direk deprem zede çocuklarla antrenman tarzı bir şey bile olabilir. Bu tarz herhangi bir şey yapmalılar.

Kadroda 23-24 oyuncu var 2ye bölüp maç yapalım işte. Urfa seyircisi kırk yılda bir Galatasaray görecek adamları mahrum bırakmayalım. İzlemesi de keyifli olur

Bazıları hala a takımla maça çıkacaklar derken bazıları kapa açıkladılar kesin u19la çıkıyolar diyo

@Levent Kolpgün alinin özel uçağa ait uçuş bilgisi var mı bakabiliyomusun

Oynanmadan alinan kupa güzel. Kupa koleksiyonumuza artı 1 ekleyelim

Urfada otogarda catisma yasandi

Olu ve yaralilar varmis

Burnuma pis kokular geliyor..

Yali cocuklarina devlet cozum bulmadikca bu gibi sikintilar devam edecek..

Bu mevzuyu bile bahane edecek kadar iğrenç bir camia var karşımızda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt