⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Bizim futbolculardaki özgüven yükseliğini düşünsenize "rakip korktu maça gelemiyor" diye düşünebilir açıkçası bizim takıma yansımasının çok daha fazla olumlu olacağını düşünüyorum.

Ali Koç'un ipini çekecek bir mevzu olduğu için yarın öğlen saatlerinde maça çıkacakları haberini alırız.
türlü rezilliklere rağmen 5 senedir çekilmemiş bu mevzuda hiç çekilmez alayı arkasında

general harroldu zafer sananlar bunu da sayar

Korkmayın lan çıkın karşımıza götlekler!

Altı üstü kupayı tükürüksüz şekilde döşeyeceğiz size, şip şak iki saniyede bitecek oldu da bitti maşallah. Acıtmayacak.

Bunlara yakın gazetecilerden kesin dille u 19 takımıyla çıkacaklarını söyleyen oldu mu? Ben hala maça as çıkacaklarını düşünüyorum. Oyun oynuyorlar akıllarınca.

ugur dündarin holigan tetikci oldugu da kanitlanmistir bu sayede, ne kadar kendilerini itibarsizlastirmaya meraklilar

ugur dündarin holigan tetikci oldugu da kanitlanmistir bu sayede, ne kadar kendilerini itibarsizlastirmaya meraklilar
Buna bakınca Rahmetli Ali Kırca ve Mehmet Ali Birand ile gurur diyorum ve iyi ki Galatasaray'lıyım diyorum. Kendisi ayrıca Atatürk tüccarlığı yapıp ayakta kalmaktadır yoksa kimse dinlemez.

Geri
Üst Alt