- 27 Ocak 2010
- 139.543
- 105.896
- 5.648
burdan dönmez bence de şampiyonluğumuz hayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir sürü oyuncusu sakat. Bu maçta oynayamayacaklar. Bahane buluyorlarBizle oynamamak icin kirk takla atan ezeli rakibe bak![]()
türlü rezilliklere rağmen 5 senedir çekilmemiş bu mevzuda hiç çekilmez alayı arkasındaAli Koç'un ipini çekecek bir mevzu olduğu için yarın öğlen saatlerinde maça çıkacakları haberini alırız.
Hangi sonuç?Sonuç ne?
Sonuç ne?
Hangi sonuç?
Tam kadro olsalar isterlerdi sankiBir sürü oyuncusu sakat. Bu maçta oynayamayacaklar. Bahane buluyorlar
Yarinlar yoknuşcasina kutlamaliyiz bu kupayiburdan dönmez bence de şampiyonluğumuz hayırlı olsun
Biraz bakındım ilk kez bu kadar eleştirildiğini gördüm o cenahta.türlü rezilliklere rağmen 5 senedir çekilmemiş bu mevzuda hiç çekilmez alayı arkasında
general harroldu zafer sananlar bunu da sayar
Buna bakınca Rahmetli Ali Kırca ve Mehmet Ali Birand ile gurur diyorum ve iyi ki Galatasaray'lıyım diyorum. Kendisi ayrıca Atatürk tüccarlığı yapıp ayakta kalmaktadır yoksa kimse dinlemez.ugur dündarin holigan tetikci oldugu da kanitlanmistir bu sayede, ne kadar kendilerini itibarsizlastirmaya meraklilar
Buna bakınca Rahmetli Ali Kırca ve Mehmet Ali Birand ile gurur duyuyorum ve iyi ki Galatasaray'lıyım diyorum. Kendisi ayrıca Atatürk tüccarlığı yapıp ayakta kalmaktadır yoksa kimse dinlemez.