⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

urfa ya dogru yola ciktik hayirlisiyna

Ekli dosyalar

• IMG_0686.webp
    IMG_0686.webp
    101,2 KB · Görüntüleme: 81
Son gelişmeler nedir takımlar ne zaman Urfa'ya gidecek

Bunlar fener taraftarı gelmesin falan hareketleri terör eylemi saldırıları öncesi avrupalıların konsoloslarını çekmesi gibi işler.
Kıllanıyorum bak çok fena kıllanıyorum hemde

Türkiye Futbol Federasyonu adamsa, hemen maç sonunda gerekli kurulu toplar ve maçı bizim lehimize tescil eder, böylece hemen kupaya kavuşup şovumuzu Urfa'da yaparız.

Türkiye Futbol Federasyonu adamsa, hemen maç sonunda gerekli kurulu toplar ve maçı bizim lehimize tescil eder, böylece hemen kupaya kavuşup şovumuzu Urfa'da yaparız.

yapmazlarsa bile kendimiz bi kupa götürüp tur atarız
onlara kalmadık ahbert

bunlara 37 haftadan önce saplamamıza müsade etmezler. Saplarsak çünkü dağılacaklar. TFF ile birlikte ne pislik çevirdiler onu merak ediyorum. Maçı bir şekilde sabote edecekler.

Rakip camiada gram omurga olmadığı için ligden çekilmedikleri gibi yarında as kadro ile çıkacakları kesin gibi bir şey

1 yıldır adalet maskesi altında ayrıcalık istiyorlar bu sefer karşılarında Galatasaray olduğu için tff nin maçası yemedi istediklerini yapmaya eşek gibi ağlaya ağlaya gelecekler Urfa’ya

Koyup geçeceğimizden şüphem yok

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt