⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

umarım maç sonunda nasıl tastas geçileceği ile ilgili yüzlerce içerik ve saha içi dalga geçilecek kutlama planlaması yapılmıştır.
Yapılmamışsa yönetimden hesap sorulmalı.

Bu adam ne zaman piyasada gündem olunca Fb kötüye gidiyo yav :D
Resim

umarım maç sonunda nasıl tastas geçileceği ile ilgili yüzlerce içerik ve saha içi dalga geçilecek kutlama planlaması yapılmıştır.
Yapılmamışsa yönetimden hesap sorulmalı.
ben abartılmaması gerektiğini düşünüyorum ya (harbi genç takımla çıkarlarsa)

hatta okan buruk ve futbolculardan çok ağırbaşlı konuşmalar olması lazım... taraftar tivitterda abartır zaten yeteri kadar ali koç'a "rezil ettin bizi" baskısı yaparlar.

Adil rekabet yazısı epey komik.
Bu pozisyonda aleyhlerine penaltı çalınmadı, neyin adilliğinden bahsediyorlar?

Cok tuhaf bir mac olacak gibi. 9 kisi cikarlar. Bi sekilde 6ya düserler. Mac orda biter. Kural geregi kupayi orda alamiyormusuz.

Minik kardeşimize üzüldüm. Aldıkları karar işte ne denli kötü ve manasız bir karar belli oluyor ifadelerde.
Belki bir depremzede, gönül verdiği takım ile bir süre mutlu olacak geçmiş travması hafifleyecek. Bari bu insanlar için böyle bir karar almaktan çekinse idiniz.

hemen lig sonu gelsin de bu çocuğun videosunu paylaşıp ahı var bu çocuğun ali bey diye paylaşsak.

tam uçak havalanacakken hop bir ihbar uçuş ertelenir sonra yetişemedik yha

Geri
Üst Alt