⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

adım gibi eminim as kadro ile gelecekler.

eğer as kadro ile gelmezlerse, plan büyük, maç ile alakası yok, resmi kurumlar da işin içinde demektir.
Adım gibi eminim a takım ile çıkmayacaklar. Neden mi çünkü bu maçtan fellik fellik kaçtılar. Arabistan işi de sinsice erteletmeleri de onların işiydi. isteseler bu maç geçtiğimiz aylarda oynanırdı zaten. Bize yenilirlerse dağılacaklar ve kandırdığı taraftarın nefreti ona dönecek diye fena tırsıyor. Kadıköydeki maçta bile defans yaparak, isabetli şut çekmeden maçı bitirip kaçtılar

As kadro da çıksalar, u 19 da çıksalar, minik takımla da çıksalar ben bunlardan bir şekilde bir skandal bekliyorum yarın.

Malum camia olmak bunu gerektiriyor çünkü. Kesinlikle bir pislik olacak yarın.
Temennimiz ellerine yüzlerine bulaştırıp yine kendilerini rezil etmeleri.

Alt yaş grubu ile çıkıp o da 9 kişi çıkacaklar sanırım maçın başında da ya kırmızı yada sakatlık bahanesi ile maçı tatil edip ilk etapta sonra hükmen kazanarak kupayı almış olacağız şu an böyle görünüyor tabi son dakikaya kadar bunların ne yapacağı belli olmaz. Bir bakmışsın yarın yada gece A takım ile gelmişler.

GKfGGkUWMAAkcBK.webp

Geçen sezon içeride 3-0 kazandığımız maç ali koç üzerinde travma etkisi yarattı.O meşhur tribünde aşkın olayım şarkısıyla çekilmiş videosu hala kabus gibi aklında..

Sırf tekrardan o duruma düşmemek için maça çıkmak istemediğine yüzde yüz eminim.

Hatta 4-5 puan önde olsak ligdeki maça da çıkarmaz

Geçen sezon içeride 3-0 kazandığımız maç ali koç üzerinde travma etkisi yarattı.O meşhur tribünde aşkın olayım şarkısıyla çekilmiş videosu hala kabus gibi aklında..

Sırf tekrardan o duruma düşmemek için maça çıkmak istemediğine yüzde yüz eminim.

Iyide boylede yenilmiş oluyor

Seremoniyi yapalım yarın. Yönetim tffden esneklik istesin cok uzadi bu kupa muhabbeti

"aşkın olayım" değil, "benimle oynama" çalıyordu. zuhahaha :ddddd

bunların as takımla çıkacsğını zannetmiyorum çünkü artık oyuncularını da zapt edemiyorlar.
Oluşacak bie sürtüşmede sert tepki verip kırmızı almaktan korkuyor ali.

İsterlerse U 10 ile çıksınlar maç sonunda skorbord da Galatasaray- Fenerbahçe yazacak. Derbi tarihin en farklı skoru olarak yerini alacak bu maç, acımamak lazım.

Geri
Üst Alt