Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Delikanlı Fener, nerdesin haneyyyy
Adım gibi eminim a takım ile çıkmayacaklar. Neden mi çünkü bu maçtan fellik fellik kaçtılar. Arabistan işi de sinsice erteletmeleri de onların işiydi. isteseler bu maç geçtiğimiz aylarda oynanırdı zaten. Bize yenilirlerse dağılacaklar ve kandırdığı taraftarın nefreti ona dönecek diye fena tırsıyor. Kadıköydeki maçta bile defans yaparak, isabetli şut çekmeden maçı bitirip kaçtılaradım gibi eminim as kadro ile gelecekler.
eğer as kadro ile gelmezlerse, plan büyük, maç ile alakası yok, resmi kurumlar da işin içinde demektir.
Temennimiz ellerine yüzlerine bulaştırıp yine kendilerini rezil etmeleri.As kadro da çıksalar, u 19 da çıksalar, minik takımla da çıksalar ben bunlardan bir şekilde bir skandal bekliyorum yarın.
Malum camia olmak bunu gerektiriyor çünkü. Kesinlikle bir pislik olacak yarın.
Iyide boylede yenilmiş oluyorGeçen sezon içeride 3-0 kazandığımız maç ali koç üzerinde travma etkisi yarattı.O meşhur tribünde aşkın olayım şarkısıyla çekilmiş videosu hala kabus gibi aklında..
Sırf tekrardan o duruma düşmemek için maça çıkmak istemediğine yüzde yüz eminim.
Hatta 4-5 puan önde olsak ligdeki maça da çıkarmaz
Iyide boylede yenilmiş oluyor
"aşkın olayım" değil, "benimle oynama" çalıyordu. zuhahaha :dddddGeçen sezon içeride 3-0 kazandığımız maç ali koç üzerinde travma etkisi yarattı.O meşhur tribünde aşkın olayım şarkısıyla çekilmiş videosu hala kabus gibi aklında..
Sırf tekrardan o duruma düşmemek için maça çıkmak istemediğine yüzde yüz eminim.
Hatta 4-5 puan önde olsak ligdeki maça da çıkarmaz