⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Bulsun yeter ki ertelenmesin

Sanki 23 mayısa ertelenecekmiş gibi bi his var içimde
Takımların maç saatinde orada olması gibi bir yükümlülükleri var mı atyıyorum saat 16:00da uçak var şanlıurfaya ve uçak hareket etmeden zart bomba ihbarı oldu hop uçuş iptal oldu. Aramalar vs derken en az 3 saat geçecek ve uçuş olmayacak.
Elimizde olmayan sebeplerden folayı şöyle böyle diye bu maç ertelenir mi.
Al sana hem mağduriyet bizim uçağımıza bomba ihbarı yaptılar hem istedik gidemedik durumu

Yaşından başından utanmıyorsan da içine şansa doğduğun ailenin isminden utanmalısın. Son maça kalmadan şampiyon olursak o maça da çıkmayacak. Utanmaz adam
1 yılda 2. Defa hükmen yenik sayılmak baya curcuna kopartacak iyi bari. On tane daha kural değiştirirler artık

Bize olan nefretleri mi daha buyuk yoksa korkulari mi bilemedim. Ulan 3 takum kuracak adam almissin, ulkenin tum imkanlari elinde, hskeminden medyasuna federasyonundan hukumetine kadar. Maca cikmamak ne demek 😁 Keyifleri bilir, yasamak icin tek sebepleri 6-0'da elden gidecek. Aciyanin..

İddaa oranları hâlâ niye açılmadı @Murat Durmaz bir şey mi var
:D
Maçkolik'te Kosova-İsrail Maçının Neden Ertelendiğini Merak Eden  Kullanıcıya Gelen Yorumlar

Sahte hacı sahte rapor almış.

Askerden kaçmak için sahte çürük raporu da almıştır bu koduğumun saksağanı.

Umrumda değil her yıl 2 maç zaten yapıyoruz bunlarla. Çıkmasınlar seneleeeerce dalgasını geçeceğimiz bir olay oluyor harika bence.

Yıllar sonra ben, x fbli bir ahraza anlatırken:

"G korkusundan maça çıkmadığınız günleride biliriz ikile hadi"
"Olum sizin G yemedi kupayı oynamadan bize verdiniz ya utanmaz herif"
"Lan urfada kupa maçı vardı tesislere saklanmadımı sizin oğlanlar, ne anlatıyon?"

Harika yaw :d

Geri
Üst Alt