Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.041
- 12.281
- 1.823
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kadar çok SADECE 30 bin taraftarını etkileyecek konuşma yapıyorlar doğruyu konuşmak yerine - SEÇMEN olan kitleye oyanamaktan başka icraatleri yok - onlarda gözlerine perde inmiş fanatikler.super kupa macinda takimi cekmek kolay , hadi yiyorsa lig macinda ceksene.
17 geliyorulen bu kupayıda en çok biz almışız eski formatıyla beraber 16 kere - en yakın trabzon 10 kereymiş.
istatistikte rakip yok - yalan dolanda her şey mübah ...
abi kepazelik ya gerçekten - yazık o çocuklara yani.17 geliyor
akraba evliliğidir belkiBi insan Trnin en buyuk 2 ailesinden birinde yetisip nasil kendini gelistiremez ve gzekali olabilir gercekten akil sir ermiyor
Adami anasi bile bebekken terk etmis bu cekilmez deyip yaakraba evliliğidir belki

3 puan silme cezası olur böyleYasaklı kaynaklardan son dakika geliyor
Paylasamiyorum ama bugun yonetim karariyla sahadan cekileceklermis
Kirmizi kart olayi vs. olmayacak gibi
Annesine hak vermeyen 1 allahın kulu yoktur. Haldun Bey, hanımefendiyi o leş çukurundan kurtarmış.Adami anasi bile bebekken terk etmis bu cekilmez deyip ya![]()
Öp öp doyamadım eşliğinde mi?Kupayı Haldun Simavi, Tarkan konseri ile takdim etsin.
ya olmasın tabi deli misin - bu rezilliğin sorumluluğun TAMAMINI alsın korkak yönetimleri...a takımı futbolcusu kaptanına tdsine bile değil- tamamen yönetim alsın bu sorumluluğu. kepazeliklerinin arkasında dursunlar.Yasaklı kaynaklardan son dakika geliyor
Paylasamiyorum ama bugun yonetim karariyla sahadan cekileceklermis
Kirmizi kart olayi vs. olmayacak gibi