⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Ömer Bircan
Yiğit - Mehmet Can - Ahmet Necat - Mustafa A.
Şükür Toğrak - Muhammet İmre - Efekan
Yiğit Emir - Emirhan Arkutcu - Çağrı Fedai​

ulen bu kupayıda en çok biz almışız eski formatıyla beraber 16 kere - en yakın trabzon 10 kereymiş.

istatistikte rakip yok - yalan dolanda her şey mübah ...

çıkacaklar "dünya tarihinde ilk defa bir u19 takımı aynı anda iki maça çıkıyor...böyle bir büyüklük" sözleri yazılmadı mı hala ?

super kupa macinda takimi cekmek kolay , hadi yiyorsa lig macinda ceksene.

tff stada kadar gelen urfa halkına maç olmasa da kupa seromonisini ve kutlamaları izletmek zorunda!!!

GKUh6CaWcAAp5_v

super kupa macinda takimi cekmek kolay , hadi yiyorsa lig macinda ceksene.
o kadar çok SADECE 30 bin taraftarını etkileyecek konuşma yapıyorlar doğruyu konuşmak yerine - SEÇMEN olan kitleye oyanamaktan başka icraatleri yok - onlarda gözlerine perde inmiş fanatikler.

- Olimpiakos maçı yüzünden , Avurpa fatihiyiz yalan modu..
- Adalet yok bu ülkede
- Biz tek siz hepiniz

modları legalize oluyor. Bir diğer noktada bu tür hareketleri LEGALIZE ediyor bu adamlar . her başı sıkışan aynı modu açma ihtimali var. ben olsam düşme potası olan yerde yapardım ama medya ilgilenmeyecği için hava gazı kalır.

abi kepazelik ya gerçekten - yazık o çocuklara yani.

Okan Hocanın basın açıklamaları çok güzel olmuş. Benim beklentim takım olarak fenerbahçede olsa ne tür bir ortama sokulduğunu henüz anlamayacak olan u17 takımına Galatasaray olarak sahip çıkardım. Camiasına lanet olsunda - yazık yani.

kupa sevinci falanda çok abartmadan alıp gitmek lazım - şov yapılacak ortam yok. ali koç pisliği yüzünden. esas onun sorumlu olduğunu bu rezilliğin öne çıkaracak hareketler yapmalı takım saha dahilinde.

taraftar zaten tivitterda falan yapar yapacağını.

Yasaklı kaynaklardan son dakika geliyor

Paylasamiyorum ama bugun yonetim karariyla sahadan cekileceklermis

Kirmizi kart olayi vs. olmayacak gibi

Bi insan Trnin en buyuk 2 ailesinden birinde yetisip nasil kendini gelistiremez ve gzekali olabilir gercekten akil sir ermiyor

Tvleri dolaşıyorumda kimsenin şeyinde değil gibi geldi şikecilerin maça çıkıp çıkmaması.

olum çıkında keyifli maç sofrası kurup iki küfür edeyim size ya. sonra aldığımız kupayı söz sokmayacağız size.

Yasaklı kaynaklardan son dakika geliyor

Paylasamiyorum ama bugun yonetim karariyla sahadan cekileceklermis

Kirmizi kart olayi vs. olmayacak gibi
ya olmasın tabi deli misin - bu rezilliğin sorumluluğun TAMAMINI alsın korkak yönetimleri...a takımı futbolcusu kaptanına tdsine bile değil- tamamen yönetim alsın bu sorumluluğu. kepazeliklerinin arkasında dursunlar.

ufacık çocukların omzuna böyle bir tabloyu yüklemek kadar şerefsiz hareket olamaz.

misal ingilterede Charity Shield kafasında yapılıyor diye biliyorum bu kupanın benzeri - sezon başı dostane hazırlık maçıdır - kazanan kimsenin umrunda değil - semboliktir. orda böyle politik işlere girsen yerler seni.

Gerizekalılar kendi camialarına kıyıyor haberleri yok. Gerçekten spesifik olarak bu fener yönetiminin nazilerden en ufak farkı yok bakış açısı itibarıyla..

Şunu söyliyeyim - ülke insanının günlük hayatındaki dertleri başka olmasa bu durumlara çok daha ciddi tepki çıkardı.

Geri
Üst Alt