⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Oly' yi geçsinler, Villa ile filan yarı final oynayıp iyice yıpransınlar istiyordum da artık emin değilim...

Bunca yaygaranın üzerine Başakşehir ayarındaki Oly' ye elenirlerse fena karışır bunlar; fark yeseler daha da hoş olur...

ali koç'un suratındaki kırmızılık sanırım bizim forma rengine yakınlaşacak bugün yarın.

maç saati geldiğinde kesin bir yerde bir konuşma / yayın yapacaktır. Rahat durmaz o faşist

Açıkçası hala beklemiyorum ben U-19 falan. Hayatı yalan olan bir kulübün as kadrosuyla çıkması gayet doğal olur. Yalnız olmaz da hani olur da u-19 la çıkarlar bir de yenilirsek tarihi rezillik boyut atlar...

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uydurma hissiyatımsı penaltılarla, hakem kayırmalarıyla farkı anca 2 puanda tutabilen utanmaz ve pislik camiadan her şey beklenir. Fetöcülerin taktikleriyle iş görmeye çalışan utanmazlar sizi

Kulübün Instagram'dan paylaşmış olduğu Olympiakos maçı hazırlıkları görselinde Tadic'in arkasında Serdar Dursun gözüküyor.

Serdar Dursun şuan Mekke'de.

Nasıl bir fikstür yoğunluğu varsa artık HIH

Bunlar Galatasaray formalı 50 tane militanı sahaya sokup maçın tatil edilmesini de amaçlayabilir.

Saat 12’deki maçın yayını olacak mı 1 saat kaldı

Rakibimizi analizleyelim
o maçtada Adil Rekabt / Fair Competition şişirmesi yapacaklardır.

diyorum bugün boş durması mümkün değil fener yönetiminin. kendi attıkları rezil adımı kapatmak için KESİN bir şey yapacaklar.

bu arada bugün ismen 399. ligdeki maç 400 üncü derbi olacak Aspor'un şu an gösterdiği bilgiye göre.

Açıkçası hala beklemiyorum ben U-19 falan. Hayatı yalan olan bir kulübün as kadrosuyla çıkması gayet doğal olur. Yalnız olmaz da hani olur da u-19 la çıkarlar bir de yenilirsek tarihi rezillik boyut atlar...

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Böyle bir ihtimal yok üstad, hiç futbol oynamamış olmak gerekiyor bu ihtimali düşünmek için

Tff 2. Lig kırmızı gruptan bi takım bile gelse ihtimal var ama u19’a yenilme ihtimali yok

17-18 yaşında cocuk bunlar daha. Pozisyon almayı bile bilmiyor hiçbiri

Geri
Üst Alt