⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

bu arada hiç öyle "maç ilk durduğunda çekilecektik" yalanını atmasınlar.

oyunu durdurmak bebek işi. git bir faul yap mesela. o kadar top çevirdi GS.

yap faulu, oyun duruyor zaten. o zaman çekil.

basbaya 50. saniyede 1-0 olunca paniklediler. zaten u19 topçularının davranışlarına bakın, ne yapacaklarını bilemediler, yandan yönetici geldi "bırakın maçı" dedi.

basbayağı rezil rüsva oldular.

zuhahahaha

Beyler objektif olalım sizce biz aynısını yapsak taraftar olarak ne hissederdiniz?
Ben şahsen bunu resmen kandırılmak ciddiye alınmamak taraftarın umrunda olamaması gibi hissediyorum bunu fenerbahçeli taraftar nasıl algılamıyor anlamadım. Bunun sempatizanlıkla falan alakası yok düşünsene ezeli rakibine u19 takımınla maça çıkmaya cesaret ediyorsun sözde 30 milyon taraftarı rezil ediyorsun halı sahada bile olmaz bu hangi akıl buna okey der anlamadım

basbaya 50. saniyede 1-0 olunca paniklediler. zaten u19 topçularının davranışlarına bakın, ne yapacaklarını bilemediler, yandan yönetici geldi "bırakın maçı" dedi.

zuhahahaha
Faul bile yapmaya fırsat bulamadılar. Topu uzun attık indirdik çaktık

zuhahahaha
oynucaklardı

Faul bile yapmaya fırsat bulamadılar. Topu uzun attık indirdik çaktık
yok yahu bayağı prese falan çıktılar. hatta torriera'ya temas bile oldu o vücut çalımı attı. faul yapmak isteseler her türlü yaparlardı. 45 saniye top çevirdi gs.

Olaya bambaşka bi açıdan bakalım. Şampiyon olamayacağını anlayanlar, beni suçlamasınlar bu sene de diye bu hamleyi yapıp, puan silinmesini göze alarak(veya isteyerek) puanımızı da sildiler bizi engellediler görüyorsunuz şampiyonluğumu onlar engelledi artık Rams Park'ta yensek bile olmuyor diye konuyu kapatmak istiyor da olabilir.

Bling-Bang-Bang-Born :dans::yoji:

Şampiyooon

Olaya bambaşka bi açıdan bakalım. Şampiyon olamayacağını anlayanlar, beni suçlamasınlar bu sene de diye bu hamleyi yapıp, puan silinmesini göze alarak(veya isteyerek) puanımızı da sildiler bizi engellediler görüyorsunuz şampiyonluğumu onlar engelledi artık Rams Park'ta yensek bile olmuyor diye konuyu kapatmak istiyor da olabilir.
Aslında koçun "Olağanüstü bir şey olmadığı durumda aday olmayacağımı söylemiştim. Bana göre şu an olağanüstü bir şey olmadı. Ama durum oraya gidiyor.'' sözünden ''oraya giden'' şeyin puan cezası olabileceği aklıma geldi de %1 bile ihtimal veremiyorum.

Geri
Üst Alt