Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.313
- 25.650
- 2.598
Rte isterse 3 puanlari silinir
Talimatname.acik
Talimatname.acik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstemez.Rte isterse 3 puanlari silinir
Talimatname.acik
Ali Koç'un üstünü çizerse ister. O ceza geldiği an indirirler Ali'yi o koltuktan karışır kulüp.İstemez.
Ali'nin üstünü çizmek isterse, direkt Ali'ye sezon sonuna kadar bırakacaksın der. Bu şekilde yapmaz.Ali Koç'un üstünü çizerse ister. O ceza geldiği an indirirler Ali'yi o koltuktan karışır kulüp.
fbli topcular protestoya baslamadan gol atsak net komik olmaz mi
Faul bile yapmaya fırsat bulamadılar. Topu uzun attık indirdik çaktıkbu arada hiç öyle "maç ilk durduğunda çekilecektik" yalanını atmasınlar.
oyunu durdurmak bebek işi. git bir faul yap mesela. o kadar top çevirdi GS.
yap faulu, oyun duruyor zaten. o zaman çekil.
basbaya 50. saniyede 1-0 olunca paniklediler. zaten u19 topçularının davranışlarına bakın, ne yapacaklarını bilemediler, yandan yönetici geldi "bırakın maçı" dedi.
basbayağı rezil rüsva oldular.
zuhahahaha
oynucaklardıbu arada hiç öyle "maç ilk durduğunda çekilecektik" yalanını atmasınlar.
oyunu durdurmak bebek işi. git bir faul yap mesela. o kadar top çevirdi GS.
yap faulu, oyun duruyor zaten. o zaman çekil.
basbaya 50. saniyede 1-0 olunca paniklediler. zaten u19 topçularının davranışlarına bakın, ne yapacaklarını bilemediler, yandan yönetici geldi "bırakın maçı" dedi.
basbayağı rezil rüsva oldular.
zuhahahaha
Bence de bunlar siyasetten izin aldılar futbolu terörize etmek için. Planları ne acababu ahmet ketenci varken rteden habersiz bişi yapmıyodur koç o yüzden dokunmuyor büyük ihtimallede
yok yahu bayağı prese falan çıktılar. hatta torriera'ya temas bile oldu o vücut çalımı attı. faul yapmak isteseler her türlü yaparlardı. 45 saniye top çevirdi gs.Faul bile yapmaya fırsat bulamadılar. Topu uzun attık indirdik çaktık
Katılıyorum sana, niyetleri cekilmek değildi bizi tartmaya kalktılar akillarincayok yahu bayağı prese falan çıktılar. hatta torriera'ya temas bile oldu o vücut çalımı attı. faul yapmak isteseler her türlü yaparlardı. 45 saniye top çevirdi gs.
Ekonomi konusulmasin, mümkün olduğunca gündemi meşgul etsinBence de bunlar siyasetten izin aldılar futbolu terörize etmek için. Planları ne acaba
:yoji:Aslında koçun "Olağanüstü bir şey olmadığı durumda aday olmayacağımı söylemiştim. Bana göre şu an olağanüstü bir şey olmadı. Ama durum oraya gidiyor.'' sözünden ''oraya giden'' şeyin puan cezası olabileceği aklıma geldi de %1 bile ihtimal veremiyorum.Olaya bambaşka bi açıdan bakalım. Şampiyon olamayacağını anlayanlar, beni suçlamasınlar bu sene de diye bu hamleyi yapıp, puan silinmesini göze alarak(veya isteyerek) puanımızı da sildiler bizi engellediler görüyorsunuz şampiyonluğumu onlar engelledi artık Rams Park'ta yensek bile olmuyor diye konuyu kapatmak istiyor da olabilir.