⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Dik dur eğilme vu taraftar seninle fenerle kimse başa çıkamaz fıkra bu kadar

İnsanlar çoluk çocuk ekran başında şifresiz kanalda kırk yılın başında bir gs-fb maçı izleyeceklerdi ona bile fırsat vermediler..Stada gelen insanlar,deoremzedelere bırakılacak stadyum geliri daha birsuru şey...Yav ne kadar kötü insanlarsınız be kardeşim..

Icardi nasıl bir nesli gs li yaptıysa bugunku rezillik de en az o kadar etkili olacak..Saf kötülüğün simgesi oldular artik

Aslında koçun "Olağanüstü bir şey olmadığı durumda aday olmayacağımı söylemiştim. Bana göre şu an olağanüstü bir şey olmadı. Ama durum oraya gidiyor.'' sözünden ''oraya giden'' şeyin puan cezası olabileceği aklıma geldi de %1 bile ihtimal veremiyorum.
Olağan durumda Rams Park'a geldin olması beklenen oldu ve yenildin. Başkanlığa asla devam edemezsin, o gün istifanı verirsin. Galatasaray yine kupasını alır tek kelime edemezsin. Olağandışı durumda süper kupada hamleni yaparsın, muhtemel cezan olan puan silmeyi alırsın ve bakın bize neler yapıyorlar bizi şampiyon yapmayacaklarını söylemiştim artık orda yensek bile imkansız diyerek o maça da çıkmayıp kahraman(!) olur aradan sıyrılırsın.

kaçırmışım curcunayı

antrenmanda dahil videosu var mı

1- Bir Galatasaraylı, fb nin Avrupa da başarılı olmasını istemez. (Onlar da istemez. )
2 - Şampiyonluktaki rakibim yoğun fikstüre girmiş. Niye ertelensin? ( Bırakın ülke puanı yalanını)
3 - fb ve bjk el ele olmuş , algı yapıyorlar yıllardır. Bizim şampiyonluklarımıza hep bir bahane üretiyorlar.
4 -Bu sene özellikle sosyal medyada acayip bir yapılanmaları var.Topla tüfekle saldırıyorlar. Çok takipçili Vole, Sportdigitale vb. oluşumlar buna örnek.
5 - Geçmişte ulusal kanallarda sözde tarafsız görünen sözde spor yorumcuları sosyal medyada holigan olmuş.

Sadece 7 maç.Bütün algıları yıkmak için 7 maç kaldı. Hata yapmayalım yeter. Rakibi de hakemlerini de mefyasını da tff sini de yeneceğiz.

Sen Denizli'yi, Trabzon'u, Sivas'ı son maçlarda yenme,

Kendi evinde ve deplasmanda rakibine gol atamadan 6 gol ye,

Son iki sezonda kendi evinde Giresun'a, İstanbul'a, Alanya'ya ona şuna buna puan ver,

Bilmem kaç yıldır yenilmiyoruz dediğin serileri kaybet,

Milyon dolarlar harcayarak 6 senedir tonla çöp topçu al,

Bir de bütün hatalarına bu bizim iç sorunumuz, hakem de hakem de

Ondan sonra hakkımız yeniyor, küstüm oynamıyorum de. Biz de olur deyip ertelensin diyelim öyle mi?

Bırakın bu işleri. Algınız batsın. Yağmurlu havada su yok size. Gidin kumda oynayın.

Geri
Üst Alt