⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Sağlam rezil oldular yalnız.. Amaçları aldıklarında topu dışarı atıp çekilmekti. İlk saniyelerde gol atılınca bütün planlar da bozuldu. Allah büyük işte ne zaman arkadan dolanmaya çalışsalar 90+15’de direkte topları patlıyor.

6 ay kupa göremeyince elimiz ayağımız titriyo. Empati kuramıyorum bu fenerlilerle yemin ederim hepsinin psikolojisi bozuk. En fanatiği bile lanet olsun nerden tuttum bu takımı diyor.

Cüneyt Özdemir, ben futboldan anlamam deyip deyip FB yi kollamaya çalışıyor.

dünyanın en ezik kulübü.

rakibin de karakterlisini versin cidden allah. her türlü mağdurlar her türlü eziliyorlar. 15 senedir kupa yüzü görmüyorsunuz ama hep pfdk suçlu tff suçlu hakemler suçlu gs suçlu.

50.saniyede bunlara tıklatmamız çok iyi oldu. bir daha bizim karşımıza çıkarken 100 kere düşüneceksiniz.

ya geri zekalı haysiyetsizler çekilmicekti 20-25 dk gol yemeden durursak çocuklara bile gol atamadınız diye dalga geçiceklerdi akıllarınca ilk dakikadan icardiciğimin küsküyü yiyince kaçtılar

Eğer bunun şikeci kulübe bir yaptırımı olmazsa artık canı istemediği zaman maça çıkmaz manasına gelecek. Tabi ki hiç bir yaptırım görmezler ve ülkede futbolu sabote etmeye devam ederler.

Geri
Üst Alt