⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Tam tek gol atıp kazanmalık maç, Podolski'nin attığı golle kazandığımız Türkiye kupası finaline benzeyebilir diye düşünüyorum bakalım.

Avrupa basamağı olduk onun için. Hiç bir problemde yaşamadı 3 kupa kazandı normal

Ayrıca o dönem Melo,Sneijder,Drogba gibi aidiyeti yüksek adamlarla oynadı
Nefret etmesine gerek yok ama bu kadar sevmesini gerektirecek özel bir ilgi görmemişti buradayken bana garip geliyor. Oynadığı takım çok özeldi ama 12-13 sezonunu da kaçırmıştı yani o havayı almamıştı aslında

Nefret etmesine gerek yok ama bu kadar sevmesini gerektirecek özel bir ilgi görmemişti buradayken bana garip geliyor. Oynadığı takım çok özeldi ama 12-13 sezonunu da kaçırmıştı yani o havayı almamıştı aslında
14-15 şampiyonluğu var. Bruma gibi kansız çıkmadı,Brezilyalılar tutkulu insanlar gönül verdikleri yeri unutmuyorlar

Alanyaspor Baskani Hasan Cavusoglu'nu niye götürdüler acaba?

mired yoktu kanzi, mired olaydı yenerdik kanzi.

her topu uzun oynayan korkak takımın taraftarı da kendini böyle savunuyor.

Açıkçası olası bir mağlubiyet takım açısından " silkelenme" durumu yaratabilir. Yönetim devre arası transfer işini daha sıkı tutar , hoca ve oyuncular şampiyonluğun aslanin ağzında olduğunu idrak etmesini sağlayabilir.

Açıkçası olası bir mağlubiyet takım açısından " silkelenme" durumu yaratabilir. Yönetim devre arası transfer işini daha sıkı tutar , hoca ve oyuncular şampiyonluğun aslanin ağzında olduğunu idrak etmesini sağlayabilir.

Umarim bunun icin kupayi kaybetmemiz gerekmez renkdas. Olay basit, eksikler ortada, hicbirsey de cepte degil zira lider de degiliz oyle ya da boyle.

Geri
Üst Alt