Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.977
- 59.573
- 3.423
sokup geçeceğiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Avrupa basamağı olduk onun için. Hiç bir problemde yaşamadı 3 kupa kazandı normalAlex Telles'i burdayken beğenmezdim ama vefalı çocuk
Bizi de çok seviyor niyeyse
Nefret etmesine gerek yok ama bu kadar sevmesini gerektirecek özel bir ilgi görmemişti buradayken bana garip geliyor. Oynadığı takım çok özeldi ama 12-13 sezonunu da kaçırmıştı yani o havayı almamıştı aslındaAvrupa basamağı olduk onun için. Hiç bir problemde yaşamadı 3 kupa kazandı normal
Ayrıca o dönem Melo,Sneijder,Drogba gibi aidiyeti yüksek adamlarla oynadı
14-15 şampiyonluğu var. Bruma gibi kansız çıkmadı,Brezilyalılar tutkulu insanlar gönül verdikleri yeri unutmuyorlarNefret etmesine gerek yok ama bu kadar sevmesini gerektirecek özel bir ilgi görmemişti buradayken bana garip geliyor. Oynadığı takım çok özeldi ama 12-13 sezonunu da kaçırmıştı yani o havayı almamıştı aslında
Fernando'da falan böyle bir durum yok14-15 şampiyonluğu var. Bruma gibi kansız çıkmadı,Brezilyalılar tutkulu insanlar gönül verdikleri yeri unutmuyorlar
Goooooooolllll
Ha ha emre zeytinli'den önce davrandım![]()
Açıkçası olası bir mağlubiyet takım açısından " silkelenme" durumu yaratabilir. Yönetim devre arası transfer işini daha sıkı tutar , hoca ve oyuncular şampiyonluğun aslanin ağzında olduğunu idrak etmesini sağlayabilir.