⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Orta sahada Torreira-Kaan-KDB üçlüsü Kerem'in önde olduğu durumda kompakt duruyor kağıt üzerinde ama sahada çok kısır kalır mı emin olamadım. Ama Okan Buruk kesinlikle tercih etmez bu dizilişi.

Denenecek bir şey yok ki üstat. Barış'ın mevkisi zaten sağ açık. Kaan Ayhan da bek pozisyonunda Barış'tan net daha iyi oynar. En azından savunma olarak.
Asıl olması gereken bu zaten.
Kaan Ayhan Barış Alper'den daha iyi sol bekte oynar diyemem ben reis.kaan Ayhan'ı sağ bekte 2 maç bile izlemedik doğru düzgün.Önceki Lig'de oynanan Fb maçında da Barış Alper sahanın en iyilerindendi değiştirmenin riskli olduğunu düşünüyom..

Orta sahada Torreira-Kaan-KDB üçlüsü Kerem'in önde olduğu durumda kompakt duruyor kağıt üzerinde ama sahada çok kısır kalır mı emin olamadım. Ama Okan Buruk kesinlikle tercih etmez bu dizilişi.
2li ortasaha oynarken şut çekemeyen takıma daha defansif çıkmak mantıklı değil

Hoca ne yapsın transferlerden verim alamadik , takımı geçen sezonun iskeleti taşıyor , aksine de rakip çok güçlendi geçen seneye gore
hiç alakası yok,gördük ucan kacan feneri ne haldeler ki zaten kayseri kadar cesur oynasak bizde yenerdık hoca gecen macın 2.yarısı cesaretli olsa 3puanı almıstık
o yuzden bugun hicbir bahanesi olamaz feneri bu sekılde bulmuşken kazanacaksın bizden iyi bir takım olsa anlarım ama bizi en formsuz halimizden bile iyi degiller

Kaan Ayhan Barış Alper'den daha iyi sol bekte oynar diyemem ben reis.kaan Ayhan'ı sağ bekte 2 maç bile izlemedik doğru düzgün.Önceki Lig'de oynanan Fb maçında da Barış Alper sahanın en iyilerindendi değiştirmenin riskli olduğunu düşünüyom..
İşte tam da bu yüzden yani Barış sahanın en etkili ismi olduğu için ön tarafa atmamız lazım.
Kaan'ı bekte çok izlemedik doğru ama Barış da şunun şurasında 2-3 maç oynadı en fazla. Kaan'ın savunma yönü daha kuvvetli olduğu için İrfan'ın karşısına onu koyup Barış'tan da ileri bölgede faydalanmamız lazım. Atacağı koşularla İcardi'ye alan açıp fener'in leş savunmasını felç eder yine. Bana göre Barış'ı özellikle de fener'e karşı sol bekte kullanmak akıl tutulması resmen. Hiç mantıklı değil.

Yönetim niye susuyor sonra. Ne yapabilir yönetim?

bize dava açıyorlar. fenerbahçeden yasalara aykırı biçimde alacaklarından vazgeçiyorlar

fenere akhisarın başındayken handikap yapıp kupayı kendilerine tabiri caizse sokan hocama güvenim sonsuzdur

Geri
Üst Alt