Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.894
- 102.060
- 5.238
Yönetim niye susuyor sonra. Ne yapabilir yönetim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan Ayhan Barış Alper'den daha iyi sol bekte oynar diyemem ben reis.kaan Ayhan'ı sağ bekte 2 maç bile izlemedik doğru düzgün.Önceki Lig'de oynanan Fb maçında da Barış Alper sahanın en iyilerindendi değiştirmenin riskli olduğunu düşünüyom..Denenecek bir şey yok ki üstat. Barış'ın mevkisi zaten sağ açık. Kaan Ayhan da bek pozisyonunda Barış'tan net daha iyi oynar. En azından savunma olarak.
Asıl olması gereken bu zaten.
2li ortasaha oynarken şut çekemeyen takıma daha defansif çıkmak mantıklı değilOrta sahada Torreira-Kaan-KDB üçlüsü Kerem'in önde olduğu durumda kompakt duruyor kağıt üzerinde ama sahada çok kısır kalır mı emin olamadım. Ama Okan Buruk kesinlikle tercih etmez bu dizilişi.
hiç alakası yok,gördük ucan kacan feneri ne haldeler ki zaten kayseri kadar cesur oynasak bizde yenerdık hoca gecen macın 2.yarısı cesaretli olsa 3puanı almıstıkHoca ne yapsın transferlerden verim alamadik , takımı geçen sezonun iskeleti taşıyor , aksine de rakip çok güçlendi geçen seneye gore
Penaltılara kalırsa tek top tutamaz gibi
İşte tam da bu yüzden yani Barış sahanın en etkili ismi olduğu için ön tarafa atmamız lazım.Kaan Ayhan Barış Alper'den daha iyi sol bekte oynar diyemem ben reis.kaan Ayhan'ı sağ bekte 2 maç bile izlemedik doğru düzgün.Önceki Lig'de oynanan Fb maçında da Barış Alper sahanın en iyilerindendi değiştirmenin riskli olduğunu düşünüyom..
Yönetim niye susuyor sonra. Ne yapabilir yönetim?
Benim bildiğim muslera penaltı kurtaramaz.2014 ve 2016'da 8 penaltının 5'ini kurtardı Fb-Bjk finallerinde
kına yakarsınBenim bildiğim muslera penaltı kurtaramaz.
Muslera ve top her zaman ayrı köşede olur rdas
kına yakarsın
@Aziz Kaan Aziz'im Gurbolar'ın lideri olan Kemal'ime karşı kalkışmayla beraber 1 saldırı olduğunu hissettim.Feyamuz'a karşı ekibi toparlayalım derimkına yakarsın
ünsal kim?Ünsal bugün üstüme gelme
ateş olsanız@Aziz Kaan Aziz'im Gurbolar'ın lideri olan Kemal'ime karşı kalkışmayla beraber 1 saldırı olduğunu hissettim.Feyamuz'a karşı ekibi toparlayalım derim![]()
Görürsün ekibimiz karşısında ne olacağınıünsal kim?
feramuz kayalar ben
2 saat uykuyla işteyim asıl sen üstüme gelme
ateş olsanız
cürmünüz kadarsınız

Seri penaltılarda iyi o zaman2014 ve 2016'da 8 penaltının 5'ini kurtardı Fb-Bjk finallerinde