⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Icardi'nin biraz daha hirslanmasi lazim.

Yani bugun gercekten maca kadar sagduyulu olmaya calisiyordum. Belki biraz daha insan olmuslardir diye dusunmustum. Ama sen sahanda agirladigin bir takima -ki sen ornek almaya calisiyorsun- once sacma sapan bir sekilde daha stada gelirken ortami geriyorsun. Sahaya cikiyoruz, islatiyorsun ve mac icinde Djiku'nun yaptiklari Icardi'ye futbol filan degil, tam militanliktir. Tek amac ve hedef konmus, Icardi'yi döv, hirpala yeterki gol atmasin.

Fener deyince artik sikeci filani da gectim, militarist bir yapi geliyor. Bunu güya ülkenin elit diye gecinen, her isini para ile halledebilen Koc, ortami yatistiracagina, tam tersi ortami geriyor ve gelinen nokta ortada.

Ama bu kadar pisliklerine ragmen, son oynadigimiz 3 macta da kaleye bir tane isabetli sutlarinin olmamasi da, zaten herseyi ortaya sunuyor. Amac futbol oynamak, rekabet degil. Biz zaten 5 para etmeyen klubüz, Galatasaray'i da asagi cekelim de, aramizdaki fark daha da acilmasin ziynetinden baskasi degil.

Yani gercekten GS yönetimi vs disinda sadece birkac tane elini vicdanina koyacak insan grubu olsa, bu durum boyle olmazdi. Yaziklar olsun gercekten.

Kupa finali olduğu için Fener bi şekilde bize verir bu maçı

Yabancı hakem olursa Fener rezil olur, o yüzden TFF izin vermez.

4-3-3 kompakt

Zaha-Bakambu-Teté
Kaan-Torreira-Ziyech
BAY-Abdül-Nels-Boey
———Muslera———

Bu maçta ligdeki maça göre daha rahat ve güçlü bir oyun bekliyorum. Deplasmandaki maçta Fener'in abartıldığı denli bir takım olmadığı net şekilde görüldü ve ortalama bir oyunumuzla bile daha üstün oynayan taraftık. Bu maçla ilgili en önemli nokta takımın motivasyonu ve konsantrasyonu olacak, Okan hoca takımı bu maça iyi odaklayabilirse kazanacağımızı düşünüyorum.

1-0 falan yenerseniz gelmeyin orda kalın çöllerde kaybolun en az 2-3 fark atmazsanız ..................

Bu maç kazanacağımızı düşünüyordum ama Dzeko'nun açıklamalardan sonra Icardi feneri sakat bırakacak efsaneli bir performansa geçiş yapar.

Ali kara kara düşünüyordur bunlara sponsor olayi falanda sökmez araplari nasil baglarim acaba diye

Geri
Üst Alt