Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
valla maç sonu yorumları vs. bu maça fenere şans vermiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ZiyechBu maç kazanacağımızı düşünüyordum ama Dzeko'nun açıklamalardan sonra Icardi feneri sakat bırakacak efsaneli bir performansa geçiş yapar.
Hücum hattinda 1 tane formda oyuncu yok gibi görünüyor. Kerem disinda bugün gol atabilir izlenimini kimse vermedi. Umarim Cuma günü bu degisir.Lig maçının havasi ile bu maçın havasi farklı olur. Ayrıca kupa maçı olduğu için prim olaylari da cabası. Bedir kuyularına kadar kovalariz bunlari.
Maç boyu kucakta gezdi durdu.Onun bunun evladı Dzeko, itici pislik.
Kendi ırkına saygısı olmayan bir adam para için herşeyini satar. Bu tarz bir adama seneye ts 10m verse 2010-11 sezonu şampiyonu Trabzonspordur diye paylaşım yaparZaten adam olan biri çetnik selamı veren biriyle kanka olmaz.
Öyle zaten ikramiye icin geldi buraya bu kadar ahlak yoksunu aglak bir tip oldugunu bilmiyordum ama.Kendi ırkına saygısı olmayan bir adam para için herşeyini satar. Bu tarz bir adama seneye ts 10m verse 2010-11 sezonu şampiyonu Trabzonspordur diye paylaşım yapar