⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Kulübümüzün açıklaması olmadı maç oynanacak

Maç öncesi kargaşa mı çıkarılmak isteniyor acaba

Yahu mevzu en büyük milli değerlerimiz, cumhuriyetimizin kurucu değerleri ne anlatıyorsunuz? Benim iki tane kırmızı çizgim vardır; Mustafa Kemal Atatürk ve Galatasaray.

Hatta Mustafa Kemal Atatürk çizgisi çok daha kalın bir çizgidir. Yok korktular yok fener bilmem ne muhabbetine başlarım şimdi. Eğer iddialar gerçekse iki takımda pılını pırtını toplayıp ülkeye dönmeli. Süperine ayrı kupasına ayrı sokarım.

Yok öyle yağma topçularımız o kadar yolculuk yaptılar yılbaşı tatillerinden oldular. Gelip adam gibi erkek gibi karşımıza çıkacaklar. Maçaları yemiyorsa kupayı hükmen alıp geleceğiz
Atatürk pankartlarına izin verilmeyen yerde, bu yasağı kabul edip maça çıkmayı kendine yedirebilirsin yani?

Yahu mevzu en büyük milli değerlerimiz, cumhuriyetimizin kurucu değerleri ne anlatıyorsunuz? Benim iki tane kırmızı çizgim vardır; Mustafa Kemal Atatürk ve Galatasaray.

Hatta Mustafa Kemal Atatürk çizgisi çok daha kalın bir çizgidir. Yok korktular yok fener bilmem ne muhabbetine başlarım şimdi. Eğer iddialar gerçekse iki takımda pılını pırtını toplayıp ülkeye dönmeli. Süperine ayrı kupasına ayrı sokarım.
Aynen öyle. Atatürk'ün adının geçtiği yerde, diğer her şey önemini kaybeder. Ucunda küme düşmek de olsa, tarihten silinmek de olsa, Atatürk'e saygısızlığa tolerans gösterilemez.

Atatürk pankartlarına izin verilmeyen yerde, bu yasağı kabul edip maça çıkmayı kendine yedirebilirsin yani?
Bak biz Atatürk imzalı formamızla çıkıyoruz bir sorun oluyor mu

Önceden yetkililere, organizatörlere şu Atatürk formasıyla/resmiyle/pankartıyla çıkmak istiyoruz dense hayır deme ihtimalleri yok gibi

Arapların Atatürk'ü tanıdığını sanmıyorum. Kulübümüzden açıklama bekleyelim fb medyasının gazına gelmeyelim

Araplarla bu konunun görüşülmesi rica minnet iş yaptırılması bile yalakalıktır
Cumhuriyete, Atatürk'e ihanettir
2 gün geç olsun gelin Türkiye'ye maçımızı burada yapalım

Bak biz Atatürk imzalı formamızla çıkıyoruz bir sorun oluyor mu

Önceden yetkililere, organizatörlere şu Atatürk formasıyla/resmiyle/pankartıyla çıkmak istiyoruz dense hayır deme ihtimalleri yok gibi

Arapların Atatürk'ü tanıdığını sanmıyorum. Kulübümüzden açıklama bekleyelim fb medyasının gazına gelmeyelim
Bunlar la fontaine'den masallar benim bunlara karnım tok.

Orada Türkiye Cumhuriyeti ve Mustafa Kemal Atatürk ile alakalı yasaklanan engellenen herhangi bir şeyin art niyetli olmaması mümkün değildir. İsteyen istediği pankartla istediği tişörtle çıkabilir geçin bu işleri.

Kulübümüzden açıklama bekleyelim fb medyasının gazına gelmeyelim
Ben de diyorum ki iddialar gerçekse. İddialar gerçek değilse zaten boşa konuşuyoruz.

Orada Türkiye Cumhuriyeti ve Mustafa Kemal Atatürk ile alakalı yasaklanan engellenen herhangi bir şeyin art niyetli olmaması mümkün değildir. İsteyen istediği pankartla istediği tişörtle çıkabilir geçin bu işleri.

Ben de diyorum ki iddialar gerçekse. İddialar gerçsek değilse zaten boşa konuşuyoruz.
hocam olayı ilk ortaya atan fbli yagız bizim takım açıklama yapmalı

Ben de diyorum ki iddialar gerçekse. İddialar gerçsek değilse zaten boşa konuşuyoruz.
Ben de tam olarak bunu diyorum ama işte: iddialar gerçek değil, korkularından hasetlerinden ortalığı bulandırıyorlar

Açıkçası profesyonellik gereği ben bir organizatör olsam bir tarih belirler o tarihe kadar tarafların bana çıkmak istedikleri pankartları, kullanmak istedikleri görselleri iletmelerini ister son dakika isteklerini reddederdim. Sonuçta milyonlarca euro harcanan bir organizasyonda görsel bütünlük hedeflemek çok normal. Cumhuriyet'in yüzüncü yılında yapılacak bu maça da kulüpler ve kulüplerden de önemlisi TFF çeşitli Atatürk materyalleriyle çıkmayı akıl edememişse de tepkiyi onlar hak eder Araplar değil

hocam olayı ilk ortaya atan fbli yagız bizim takım açıklama yapmalı
Haber Yağız denen holigandan çıktıysa çok büyük ihtimalle yalandır zaten.

Ha bana göre Cumhuriyetin 100. yılında bu kupanın Arabistan çöllerinde oynanması kadar saçma sapan bir şey yoktur. Bana göre bu bile kurucu değerlere saygısızlıktır. Geçen seneki veya önümüzdeki sene oynanacak finali orada yapsalar bir şey demem. Bu yıl özel bir yıl.

Neden fb medyasının algısı diyorsunuz. Bizim resmi Twitter hesaplarının son paylaşımları Atatürk temalı değil mi ? Yani bir şeyler olmuş. Yoksa niye öyle paylaşım yapılsın durduk yere.

Geri
Üst Alt