- 3 Temmuz 2012
- 139.345
- 87.834
- 5.338
Koskoca divan başkanı yalan söylüyor
ya twitter kapatılmalıdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koskoca divan başkanı yalan söylüyor
İşleri güçleri hile hurda kolpa yadün ismailin halinden sonra bu adamların bizi yenme ihtimali yok
Atatürk pankartlarına izin verilmeyen yerde, bu yasağı kabul edip maça çıkmayı kendine yedirebilirsin yani?Yok öyle yağma topçularımız o kadar yolculuk yaptılar yılbaşı tatillerinden oldular. Gelip adam gibi erkek gibi karşımıza çıkacaklar. Maçaları yemiyorsa kupayı hükmen alıp geleceğiz
Aynen öyle. Atatürk'ün adının geçtiği yerde, diğer her şey önemini kaybeder. Ucunda küme düşmek de olsa, tarihten silinmek de olsa, Atatürk'e saygısızlığa tolerans gösterilemez.Yahu mevzu en büyük milli değerlerimiz, cumhuriyetimizin kurucu değerleri ne anlatıyorsunuz? Benim iki tane kırmızı çizgim vardır; Mustafa Kemal Atatürk ve Galatasaray.
Hatta Mustafa Kemal Atatürk çizgisi çok daha kalın bir çizgidir. Yok korktular yok fener bilmem ne muhabbetine başlarım şimdi. Eğer iddialar gerçekse iki takımda pılını pırtını toplayıp ülkeye dönmeli. Süperine ayrı kupasına ayrı sokarım.
Yahu mevzu en büyük milli değerlerimiz, cumhuriyetimizin kurucu değerleri ne anlatıyorsunuz? Benim iki tane kırmızı çizgim vardır; Mustafa Kemal Atatürk ve Galatasaray.
Hatta Mustafa Kemal Atatürk çizgisi çok daha kalın bir çizgidir. Yok korktular yok fener bilmem ne muhabbetine başlarım şimdi. Eğer iddialar gerçekse iki takımda pılını pırtını toplayıp ülkeye dönmeli. Süperine ayrı kupasına ayrı sokarım.
Bak biz Atatürk imzalı formamızla çıkıyoruz bir sorun oluyor muAtatürk pankartlarına izin verilmeyen yerde, bu yasağı kabul edip maça çıkmayı kendine yedirebilirsin yani?
Bunlar la fontaine'den masallar benim bunlara karnım tok.Bak biz Atatürk imzalı formamızla çıkıyoruz bir sorun oluyor mu
Önceden yetkililere, organizatörlere şu Atatürk formasıyla/resmiyle/pankartıyla çıkmak istiyoruz dense hayır deme ihtimalleri yok gibi
Arapların Atatürk'ü tanıdığını sanmıyorum. Kulübümüzden açıklama bekleyelim fb medyasının gazına gelmeyelim
Ben de diyorum ki iddialar gerçekse. İddialar gerçek değilse zaten boşa konuşuyoruz.Kulübümüzden açıklama bekleyelim fb medyasının gazına gelmeyelim
hocam olayı ilk ortaya atan fbli yagız bizim takım açıklama yapmalıBunlar la fontaine'den masallar benim bunlara karnım tok.
Orada Türkiye Cumhuriyeti ve Mustafa Kemal Atatürk ile alakalı yasaklanan engellenen herhangi bir şeyin art niyetli olmaması mümkün değildir. İsteyen istediği pankartla istediği tişörtle çıkabilir geçin bu işleri.
Ben de diyorum ki iddialar gerçekse. İddialar gerçsek değilse zaten boşa konuşuyoruz.
Kulübümüzün açıklaması olmadı maç oynanacak
Maç öncesi kargaşa mı çıkarılmak isteniyor acaba
Ben de tam olarak bunu diyorum ama işte: iddialar gerçek değil, korkularından hasetlerinden ortalığı bulandırıyorlarBunlar la fontaine'den masallar benim bunlara karnım tok.
Orada Türkiye Cumhuriyeti ve Mustafa Kemal Atatürk ile alakalı yasaklanan engellenen herhangi bir şeyin art niyetli olmaması mümkün değildir. İsteyen istediği pankartla istediği tişörtle çıkabilir geçin bu işleri.
Ben de diyorum ki iddialar gerçekse. İddialar gerçsek değilse zaten boşa konuşuyoruz.
Haber Yağız denen holigandan çıktıysa çok büyük ihtimalle yalandır zaten.hocam olayı ilk ortaya atan fbli yagız bizim takım açıklama yapmalı
her kupa değerlidirDünyanın en boş kupası için oynanacak bir maçı,
ne yaptılar ettiler, sinir harbi yüksek ve yıpratıcı bir maça çevirdiler.