⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

İsin ucunda nazar boncuğu olsa bir kupa varsa favori bellidir. Bu serrolarin kazanmasini istemiyorum. Sebebi belli bundan 50-100 sene sonra bu kupayi Avrupa kupasiymis gibi anlatırlar. General Harrington kupasini cl ile eş değer tutan bir kulüp sonuçta bunlar

imkansız birşey biliyorum ama taraftar baskı yapmalı yönetime düzgün bir hakem gelmesi icin

Doğruyu söylemek gerekirse Fener'de bir şey yok. Dünkü maçta da kendi zayıflığımızdan ötürü berabere bitti. Bayern maçındaki isteki oyunumuz olsa paramparça ederdik lavukları. Yalnız yine de İsmail Y girdikten sonra bizim orta sahada iyice düşünce oluşan tablo pek hoşuma gitmedi. Orta sahaya 1 değil 2 takviye lazım diye düşünüyorum, umarım Tor'suz Konya maçı bu düşüncemi teyit etmez.

Kirmizi kartlar ligde cekilmeyecegi icin daha sert oynayacaklar. Biz de Bakambu filan oynatalim

Neyse tek tek futbolcu topicine yazmayayim

Muslera
Boey Nelsson Abdul Kazim
Torreira Kaan
BAY Kerem D. Kerem A
Bakambu

Bayern maçlarındaki gibi on alan baskisini neden yaptirmadi hoca dün? Anlayan varmi 45 dk bile yapsak çok rahat almistik

onu bunu hakemi anlamam kupayı istiyorum!!!

Bayern maçlarındaki gibi on alan baskisini neden yaptirmadi hoca dün? Anlayan varmi 45 dk bile yapsak çok rahat almistik

Bam güm uzun vurdular çünkü.Kaan Ayhan olsaydı orta sahada o topları daha rahat toplayıp hücum sürekliliği sağlayabilirdik torreira da kerem de hava toplarını almakta zayıf kaldılar bir tık.

Hakem kim bu macta belli mi
1703495409451.webp

Mustafa Kamil Abitoglu

Geri
Üst Alt