- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
Bu macin bol pozisyonlu ve gollü gececegini düsünüyorum. Lig maci olmadigi icin umarim rus ruletine dönmez ManU 2.maci gibi.fb isabetli şut çekerse başarılı bir maç geçirdi saysın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu macin bol pozisyonlu ve gollü gececegini düsünüyorum. Lig maci olmadigi icin umarim rus ruletine dönmez ManU 2.maci gibi.fb isabetli şut çekerse başarılı bir maç geçirdi saysın
valla bende geçenki maçı öyle bekliyodum kadroya bakınca ama iki takımda temkinliydi yine öyle başlarsa penaltılara kadar giden bir maç görebilirizBu macin bol pozisyonlu ve gollü gececegini düsünüyorum. Lig maci olmadigi icin umarim rus ruletine dönmez ManU 2.maci gibi.
koyacağız
3 tane barışımız olsa 5 atardıkIlk 11 kur
3 tane barışımız olsa 5 atardık
sol bek sağ açık ve forvette
ZırvacaKininizi diri tutun !
GALATASARAY KİN’DİR !
Muslera’yı size yedirmeyizMaçın kesinlikle penaltılara kalmaması lazım Muslera'nın penaltı performansı soru işareti yaratır.
Muslera'yı seviyorum zaten ama iş oralara kalmasın sadece penaltı konusunda biraz güvensizliğim var.Muslera’yı size yedirmeyiz

Penaltilara kalirsa kaybederizMaçın kesinlikle penaltılara kalmaması lazım Muslera'nın penaltı performansı soru işareti yaratır.