Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.202
- 77.435
- 4.218
Uzatma var90 dakka sonra direk penaltilara mi gidiyor ya da uzatma var mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzatma var90 dakka sonra direk penaltilara mi gidiyor ya da uzatma var mi
Lig maçında fazla riske girmedik ama kupa maçı tek maç orada gerçek perforamansımızı yansıtırız takıma baya güveniyorum.abi mis gibi referans maçlar var manu bayern ordaki gibi oynamaya çalışacaksın antalya o tarzda oynayıp perişan etti feneri zayıf karınları bu pres oyunu bunları duman eder
Dün ikinci yarı ben Okan hoca yerinde olsam, Mertensi çıkarıp Kaanı alırdım. Böylece orta saha elimizde olurdu.Kazım'ı beğenmeyen biri olarak mantıklı geldi. Yıldız ama fiziki durumu kötü heriflerden gına geldi artık.
Ekli dosyayı görüntüle 229015
Zırvaca
bam bam oynanacak maç ya tamam lig maçında temkinli olmayı anlayabilirim ama burada vurup geçmek lazımLig maçında fazla riske girmedik ama kupa maçı tek maç orada gerçek perforamansımızı yansıtırız takıma baya güveniyorum.
bam bam oynanacak maç ya tamam lig maçında temkinli olmayı anlayabilirim ama burada vurup geçmek lazım
Tamam sen 0 oyna geçUzatmaya gideceği kesin gibi yaw.
tatava yapma. oyna kasayı doldur.Tamam sen 0 oyna geç
abi nasıl pres oynayalım topu alan uzaya dikiyorabi mis gibi referans maçlar var manu bayern ordaki gibi oynamaya çalışacaksın antalya o tarzda oynayıp perişan etti feneri zayıf karınları bu pres oyunu bunları duman eder
manu bayern maçlarında nasıl oynandıysa öyleabi nasıl pres oynayalım topu alan uzaya dikiyor![]()
o adamlar pasla çıkıyor presi yapabiliyorsunmanu bayern maçlarında nasıl oynandıysa öyle
he sen fb için diyosun onu bence bu maç öyle oynamayacaklar fred var diye pasla oynamaya çalışacaklardıro adamlar pasla çıkıyor presi yapabiliyorsun
bunlar korkudan anadolu takımı gibi topu uzun forvete dikiyor, düşenleri karşı presle kovalıyor
inşallah öyle yaparlarhe sen fb için diyosun onu bence bu maç öyle oynamayacaklar fred var diye pasla oynamaya çalışacaklardır
Bu fredi niye allah gibi yapıyorsunuzhe sen fb için diyosun onu bence bu maç öyle oynamayacaklar fred var diye pasla oynamaya çalışacaklardır