⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Şu maçın oynanmasına inan hiç gerek yok yaa.

Son fb maçında neler yaptıklarını gördük, icardi'nin yüzü kırıldı yahu:/

Hayır bir de her iki takıma gram faydası yok. Es kaza kaybedeceksin falan sonra uğraş dur boşuna.

Hele ki bu kadar sıkışık bir fikstürde hiç gereği yok gerçekten.
Kazanacaksak fbye sokmak isterim ahbap sıkışık fikstür önemsiz

Şu maçın oynanmasına inan hiç gerek yok yaa.

Son fb maçında neler yaptıklarını gördük, icardi'nin yüzü kırıldı yahu:/

Hayır bir de her iki takıma gram faydası yok. Es kaza kaybedeceksin falan sonra uğraş dur boşuna.

Hele ki bu kadar sıkışık bir fikstürde hiç gereği yok gerçekten.

Ne güzel kupayı ikiye bölüp her iki takıma da verme geyiği vardı keşke öyle bir şey yapsalar.
Bunlardan mı çekiniyorsun. Oynasak da tokatlasak keşke.

15 subattan önce oynanmasi imkansiz yav

Martta secim haftasinda oynanir

şu kupayı almalıyız

Seçimlerden sonra kısmını anlayamadım. Kaybedince beni şampiyon yapmıyorlar bahanesini kullanmak için sanırım.

Ali Koç: "Bırakmamın zamanı geldi. 2 dönem için geldim. Fenerbahçe'nin şampiyon olması için zaten çok engel varken, benim başkanlığımla bunlar arttı. Süper Kupa'nın bile Fenerbahçe üzerinden konuşulması, ne ile mücadele ettiğimizi gösteriyor. Cımbızla bizi çekip, bizi gösterdiler. TFF, bu işi Ankara'ya raporlarken bizi işaretlemiş."

(Halk TV)

Ali Koç: "Bırakmamın zamanı geldi. 2 dönem için geldim. Fenerbahçe'nin şampiyon olması için zaten çok engel varken, benim başkanlığımla bunlar arttı. Süper Kupa'nın bile Fenerbahçe üzerinden konuşulması, ne ile mücadele ettiğimizi gösteriyor. Cımbızla bizi çekip, bizi gösterdiler. TFF, bu işi Ankara'ya raporlarken bizi işaretlemiş."

(Halk TV)
Tayyibe bunu ispiklemişler o yüzden ağlıyor.

bu gidişle 1 maçta 2 süper kupa verilecek.

bunlarla mümkünse hiç aynı sahaya çıkmayalım. hatta keşke mümkün olsa da aynı ligde oynamasak. çıkmayalım maça, bırakalım kupalarını alsınlar bir gitsinler ya.

ayrıca her sene fb ve gs'ye birer hükmen galibiyet verilsin ve bu iki takım maç yapmasın.

benim oyuncularımın, bu takımın oyuncuları ile aynı ilde soluk almasını dahi istemiyorum.

Secim haftasi ara veriliyor liglere, ozaman oynayalim iste. Canim kupa sevinci yaşamak istiyor

Geri
Üst Alt