⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Haha şeytana bak sen. Çeyrek finalden üç gün önce final mi olurmuş diyor. Ulan UEFA'nın takvimi sene başından belli demek ki senin tur atlama gibi niyetin yoktu şimdi aklına geldi.

Şimdiye kadar ses çıkarmamalarının medeni Avrupa liginde Prag ı eleyip Liverpool leverkusen gibi güçlü bi takımla eşleşip finale pert bi halde geleceğimizi düşündüler muhtemelen zira kendileri helva gibi takımlarla köy kupasında mücadele ediyor ter atmadan bitiriyorlar maçları

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir kez daha erteleme olacaksa oynanmasın daha iyi oyuncak ettiler finali

Maç ertelensin, maç oynansın, bizim yönetim o zaman ancak harekete geçer açıklama yapar.

Bu maçta şu kuşlara haşırt diye sokmazsak bize yazıklar olsun. Sahada şikecileri döve döve gözleri önünde kupayı kaldırmamız lazım.

yeneceğimizi bildikleri için o moralle de lige asılmaları da bitecek bundan dolayı madara olmamak için saçma bahanelerle bu maçı ertelemek istiyorlar sanki yarı final finale çıktın.bütün bunların medyadaki adamları da talimat doğrultusunda hep bir ağızdan algı operasyonuna başladı. çünkü çok fena yeneceğiz ve toparlayamayacaklar onun acısını.

Bu kadar namussuz ve ağlak bir camia olamaz yav, 7 Nisan'da oynayıp güzelce koyalım şu angutlara, tarih değişirse de o maça asla çıkmamalıyız, beyefendilerin keyfine göre mi dizayn edilecek her bok?

Kupayı Ali alsın üstüne otursun.

aurier ile birlikte takimin boyunu uzatmaliyiz. nede olsa fener ne severdi?

Önce burada koyacağız kupayı alacağız, sonra ligde şampiyon olup kupayı alacağız ve koyacağız.

Bonus olarak da Rams Park'ta sarhoş sarhoş sizi rencide edip orada da koyup Fener Ağlama çalacağız.

Kodumun şikecileri. Size mutluluk size gülmek haram. Haramzadeler.

Önce burada koyacağız kupayı alacağız, sonra ligde şampiyon olup kupayı alacağız ve koyacağız.

Bonus olarak da Rams Park'ta sarhoş sarhoş sizi rencide edip orada da koyup Fener Ağlama çalacağız.

Kodumun şikecileri. Size mutluluk size gülmek haram. Haramzadeler.
fb nefretin gözlerimi yaşartıyor yiğidim

Kesinlikle ertelemeyi kabul etmemeliyiz. Bu sıkışık fikstürde hakemlere rağmen şampiyonluğu bırakacaklar.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normalde bir insan 30 yaşına gelince fanatiklik dozu azalmaya, 35 yaşına gelince iş güç derken çaptan düşmeye başlar.

Ama bu Fenerbahçe öyle illet bir camia ki kinimizi hep diri tutuyor.

Bu kadar adilik yapıp, üzerine onlar yaptı diye ağlayan, hem yalancı, hem şikeci, hem yüzsüz, hem çirkef bir camia yoktur dünyada. Hepsi ayrı ayrı var, ama hepsini bir bünyede eriten tek camialar. Tebrik ediyorum.

20 yaşında ne kadar fanatiksem, 35'e merdiven dayadım öyleyim hatta daha da fanatiğim sayelerinde.

Geri
Üst Alt