⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Ar yok utanma yok futbolcular çıkmak istedi as kadroyla çıktık derler. Konuştukları söze güvenilecek adam değiller.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Muslera
Kaan Sanchez Nelsson Köhn
Torreira Kerem
Baris Mertens Kerem
Icardi

Jankat-Aurier-Abdülkerim-Ndombele-Berkan-OIiveira-Zaha-Tete-Ziyech-Vinicius.​

Bir şeyi merak ediyorum, diyelim yabancı hakem ile anlaşıldı, maç içerisinde onların aleyhine bir karar ile kaybettiler; ne diyecekler? Bu maç sayılmaz farklı bir hakem ile tekrar edilsin mi diyecekler?

Şikeciler bu maça çıkmazsa hazırlık maçı ayarlayalım takımın ritim kazanması lazım

Bizim U19'u götürelim de maç olmazsa kupamızı alıp antrenman maçı yapalım.

Dün ak dediğine bugün kapkara diyen kulüpten sözlerini tutmasını beklemiyorum o ayrı.

Bizim U19'u götürelim de maç olmazsa kupamızı alıp antrenman maçı yapalım.

Dün ak dediğine bugün kapkara diyen kulüpten sözlerini tutmasını beklemiyorum o ayrı.
Biz u19’u götürürsek bu kez bu kalleşler full kadro ile gelirler. Bunlar böyle bir kalleş.

Bir şeyi merak ediyorum, diyelim yabancı hakem ile anlaşıldı, maç içerisinde onların aleyhine bir karar ile kaybettiler; ne diyecekler? Bu maç sayılmaz farklı bir hakem ile tekrar edilsin mi diyecekler?
Ne diyecekleri belli. GS yabancı hakemi satın aldı diyecekler.

Çünkü kişi kendinden bilir işi.

Muslera
Kaan Sanchez Apo Köhn
Torreira Demirbay
Ziyech Mertens Kero
KRAL

kupada eksik kalmasinlar diye ceza bile vermedi utanmazlar.

Acik konusuyorum insallah cikmazlar maca.

Iyi oynamiyoruz, fb bizi yener bence mevcut durumda.

Kupayi önemsedigimden de degil ama bunlara yenilmeyi hazmedemem

Bunlar dönek ne yaptığını bilmiyor maça çıkacaklarını düşünüyorum

Çıkmazlarsa biz sahada olacağız 5'e 2 falan oynarız top çeviririz kupamızı alırız bunlarla alay ederiz

Maça çıkarlar ya nasıl çıkmazlar.
Biz yarından tezi yok maç var diye hazırlanmalıyız.

Sokacağız bunlara.

Geri
Üst Alt