⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Beyaz tv dekiler panda sinan ve ertem sener diyorlar. Talimata 6 kisi olunca mac iptal ediliyor. Ve ileriki zamanda fenerasyon karar veriyormus macla ilgili.

Tamam, benim anlamadığım şu, bu anlık gelişen bir olay değil ki. Yani bir haftadır bu şekilde konuşuluyor. Federasyon kurulları hazır bulunsa ve hemen karara bağlansa kupamızı orada olsak taraftarımızın önünde.

Koca ülkede zengin simarik bir insana, yaptığı bir dünya pisliğe ragmen sesini çıkarabilen tek savcı siyasetçi kimse yok. Açık söylüyorum Başka ülkede bu adamı rezil etmiş insan içine çıkamayacak hale getirmişlerdi. Devlette gerekeni yapmıştı çoktan. Tff mhk ve Galatasaray yöneticilerini hatta devleti tehdit etti bu adam. Aciklamalari ile toplumu gerdi ve germeye devam ediyo. Bir Allahın kulu bu adama ceza veremiyo. En acisida bunca seye ragmen 6 yıldır başarısız. Kelimeler kifayetsiz kaliyo anlatamıyorsun durumu. Federasyona tepki olarak u19 ile maça çıkıp oynanmadan bitirme planlamış bende soruyorum kardeşim seni kollayan ceza vermeyen 70 maçta 60 a yakın penalti veren hakem ve Federasyondan şikayetçi misin? İstifa de... Gs bjk ts hepsi istifa dedi. Sen neden diyemiyorsun. Senin tepkin federasyona filan değil. Senin tepkinde yok zaten hiçbir zaman olmadı. Senin tepkin Galatasaray a. Rahatca şampiyon olmana izin vermeyen Galatasaray a Başkada kimseye değil. Ama.tepkilerinle kendini rezil ettin acaba bundan haberin varmi diycem. Cevap zaten belli

Ezeli rekabet bence bugün tamamen bitmiştir
Bir rakip düşünün karşısındaki takıma yenilmekten korktuğu için 5 gün sonraki maçı bahane ederek korkusundan maça çıkamıyor bunu da gördük sonunda

Eğer oly e yenilirlerse toplu kuş katliamı olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kutlama hazırlıkları tamamdır umarım tff'de şimdiden tescil edip kupayı hazırlasın

GKgqQ0hWsAAV2ux

Tamam, benim anlamadığım şu, bu anlık gelişen bir olay değil ki. Yani bir haftadır bu şekilde konuşuluyor. Federasyon kurulları hazır bulunsa ve hemen karara bağlansa kupamızı orada olsak taraftarımızın önünde.
Bürokrasi böyle bir şey. Yıllar önce beşiktaş kupa maçına çıkmayacağını günler öncesinden resmen duyurmuş ve maça çıkmamıştı. Buna rağmen maçın nihai sonucu ilerleyen günlerde ilan edilmişti

Bürokrasi böyle bir şey. Yıllar önce beşiktaş kupa maçına çıkmayacağını günler öncesinden resmen duyurmuş ve maça çıkmamıştı. Buna rağmen maçın nihai sonucu ilerleyen günlerde ilan edilmişti

Ülkede her şey tamam, tek eksik Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki bürokrasiydi. O da oldu, çok şükür.

Muslera
Aurier - Sanchez - Nelsson - Köhn
Torreira - Demirbay
Barış - Mertens - Kerem
Icardi​

1-kupanın alinin yamağı nedeniyle arabistana ilk alınması
2- kupa sonrası tff’nin tavrının değişmesi
3- devlet kurumlarının tüm bu olaylara karşı sessiz kalması

Net olarak arabistandaki olayın bozulmasının sebebi biziz ve Atatürkçülük rüzgarı var diye fener buradan nemalanacağım diyerek iş bittikten sonra kahramanlığa soyunması.

Diyet ödetiliyor bize emin olun.

Şu saçma sapan şeyleri bırak artık paylaşımlar çok kötü

Hergün en az 1 kişi forumda güzel bir noktaya temas ediyo ya analiz,ya tespit,ya mizah anlamında onları paylaş bari

Burda birkaç gün önce 2006da appiah golü atsa şampiyondun,2010da ts maçında 50 gol kaçırmasan şampiyondun vs bi tespit yaptım burhancan hemen çalmış sende onu rtlemişsin forum adına biz paylaşabilirdik biraz uyanık ol

Geri
Üst Alt