Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.134
- 39.442
- 3.993
Tff başkanı ilk defa bir kupaya gelmiyor demek yani herseyin önceden ortak kurgulandigi tescillenmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahaya yansımadı der geçilir24 ve 25.maddelerden sevk olsa güzel olur da hiç sanmıyorum.
O bu saatten sonra toplum içine çıkmaz böyle kupaydı seramoniydi ortalıkta görünmezTff başkanı ilk defa bir kupaya gelmiyor demek yani herseyin önceden ortak kurgulandigi tescillenmis
Hakeme itiraz, protesto; bariz elle oynama vs en kolay yöntem buTakımı sahadan çekmezlerse ve kırmızı görmeye çalışırlarsa nasıl görecekler. Şimdiye kadar itirazdan tehditlerde rakibin bileğine basmaktan kart gören şikeci görmedim eğer bugun bunlardan dolayı kart görürlerse tffde işin içinde demektir
Bunlar zor değil ki. Kaleci ceza sahası dışında ekine alır giren kaleci de 20. saniye ayak çekmesi ve sakatlandım ayağına 3.kaleci olmayacağına göre kaleye futbolcu geçirirler. Veya yukarıda dediğim gibi kırmızı yiyen sahadan çıkmıyorum der maç orada kalırTakımı sahadan çekmezlerse ve kırmızı görmeye çalışırlarsa nasıl görecekler. Şimdiye kadar itirazdan tehditlerde rakibin bileğine basmaktan kart gören şikeci görmedim eğer bugun bunlardan dolayı kart görürlerse tffde işin içinde demektir
Yoq.Kupayı kaldırabilecek miyiz akşam
Bence.hayirKupayı kaldırabilecek miyiz akşam
TeşekkürlerYoq.
Talimatlar açık
MADDE 26 – MÜSABAKA SONUÇLARININ TESCİLİ
(1) TFF tarafından düzenlenen veya izin verilen müsabakaların sonuçları, TFF tarafından tescil edilmeden geçerli sayılmaz.
(2) Uluslararası Futbol Oyun Kuralları’nın öngördüğü süreç içerisinde tamamlanmış müsabakaların sonuçları, hakem raporları ile tespit edilir.
12
(3) TFF, Uluslararası Futbol Oyun Kuralları’nın öngördüğü süreç içerisinde herhangi bir nedenle tamamlanamayan müsabakaların sonuçlarını, müsabaka görevlilerinin raporlarına ve gerektiğinde yapılacak araştırmaya göre karara bağlar ve ilan eder.
(4) Müsabaka sonucunu etkileme eylemi, müsabakanın sonucunun tescilinden sonra anlaşılsa dahi tescil iptal edilir. Tescilin iptali, kulüplere herhangi bir tazminat ve sair talep hakkı vermez.
Böyle olursa bunların futbolcu kariyeri biter. Sanmıyorum. Tek çareleri sahadan çekilmek veya 90dk oynamak.Bunlar zor değil ki. Kaleci ceza sahası dışında ekine alır giren kaleci de 20. saniye ayak çekmesi ve sakatlandım ayağına 3.kaleci olmayacağına göre kaleye futbolcu geçirirler. Veya yukarıda dediğim gibi kırmızı yiyen sahadan çıkmıyorum der maç orada kalır
90 dakika sahada kalamazlar bunlar korkudan 20. dakikada 3 tane penaltı yaptırırlar. Orta sahadan falan gol yerler.Böyle olursa bunların futbolcu kariyeri biter. Sanmıyorum. Tek çareleri sahadan çekilmek veya 90dk oynamak.