⚽ 2023 Süper Kupa | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe | Hükmen Galip | 7 Nisan | KUPANIN SAHİBİ GALATASARAY

Tff başkanı ilk defa bir kupaya gelmiyor demek yani herseyin önceden ortak kurgulandigi tescillenmis

Şerefsiz korkak camia. Rams Parkta bunları neyle karşılaştıklarını göstermemiz lazım.
Hatta 2 puan geride gidersek korkak Ismailin takımını daha rahat yeneriz sanki.

b) Bir müsabakada hakem tarafından sahadan çıkarılmak istenen futbolcu, teknik sorumlu veya diğer akredite kişiler, sahayı terk etmez ise hakem, çıkarma kararını takım kaptanına bildirir. Buna rağmen çıkarılmak istenen kişi sahadan çıkmadığı takdirde, takım kaptanına son bir ihtarda bulunur ve sonuç alınmazsa müsabakayı tatil eder.
Müsabakanın tatil edilmesi halinde hükmen mağlubiyet kararı verilmekle beraber ayrıca takımın, galibiyet halinde verilen puan kadar puanı tenzil edilir.
Bu ihlalin teşebbüs aşamasında kalması halinde futbolcuların veya teknik sorumluların tescilli olduğu veya diğer akredite kişilerin mensubu olduğu kulüplere disiplin talimatında yer alan bir alt lige düşürme ve puan tenzili dışındaki yaptırımlar uygulanabilir.

Evet ilgili kılıf maddesi bu olabilir. Teşebbüste kalması oyuncunun itiraz edip maçtan çıkmaması ve bu nedenle de maçın hakem tarafından tamamlanamayavağı not edilerek kararı pdfk’ya bırakmak.
Pfdk da puan silmeye gerek yok zaten teşebbüs yapmışlar diyip bu süreçte sosyal medyadan da hakemi suçlayıcı ve boklayıcı eylemler yaparak işi iyice sulandırmak ve federasyon pfdk tarafından da ceza tayinine gerek görmeyip sadece hükmen mağlubiyet ile sınırlandırır.

Adım adım planlar bunlar bence, maçın başında kart görüp maçın oynanmamasını sağlamak, bir şekilde dışarı çıkartılırsa oyuncu da b planları vardır elbet

Takımı sahadan çekmezlerse ve kırmızı görmeye çalışırlarsa nasıl görecekler. Şimdiye kadar itirazdan tehditlerde rakibin bileğine basmaktan kart gören şikeci görmedim eğer bugun bunlardan dolayı kart görürlerse tffde işin içinde demektir

Takımı sahadan çekmezlerse ve kırmızı görmeye çalışırlarsa nasıl görecekler. Şimdiye kadar itirazdan tehditlerde rakibin bileğine basmaktan kart gören şikeci görmedim eğer bugun bunlardan dolayı kart görürlerse tffde işin içinde demektir
Hakeme itiraz, protesto; bariz elle oynama vs en kolay yöntem bu

Bunlar zor değil ki. Kaleci ceza sahası dışında ekine alır giren kaleci de 20. saniye ayak çekmesi ve sakatlandım ayağına 3.kaleci olmayacağına göre kaleye futbolcu geçirirler. Veya yukarıda dediğim gibi kırmızı yiyen sahadan çıkmıyorum der maç orada kalır

Kupayı kaldırabilecek miyiz akşam
Yoq.
Talimatlar açık

MADDE 26 – MÜSABAKA SONUÇLARININ TESCİLİ
(1) TFF tarafından düzenlenen veya izin verilen müsabakaların sonuçları, TFF tarafından tescil edilmeden geçerli sayılmaz.
(2) Uluslararası Futbol Oyun Kuralları’nın öngördüğü süreç içerisinde tamamlanmış müsabakaların sonuçları, hakem raporları ile tespit edilir.
12

(3) TFF, Uluslararası Futbol Oyun Kuralları’nın öngördüğü süreç içerisinde herhangi bir nedenle tamamlanamayan müsabakaların sonuçlarını, müsabaka görevlilerinin raporlarına ve gerektiğinde yapılacak araştırmaya göre karara bağlar ve ilan eder.
(4) Müsabaka sonucunu etkileme eylemi, müsabakanın sonucunun tescilinden sonra anlaşılsa dahi tescil iptal edilir. Tescilin iptali, kulüplere herhangi bir tazminat ve sair talep hakkı vermez.

Yoq.
Talimatlar açık

MADDE 26 – MÜSABAKA SONUÇLARININ TESCİLİ
(1) TFF tarafından düzenlenen veya izin verilen müsabakaların sonuçları, TFF tarafından tescil edilmeden geçerli sayılmaz.
(2) Uluslararası Futbol Oyun Kuralları’nın öngördüğü süreç içerisinde tamamlanmış müsabakaların sonuçları, hakem raporları ile tespit edilir.
12

(3) TFF, Uluslararası Futbol Oyun Kuralları’nın öngördüğü süreç içerisinde herhangi bir nedenle tamamlanamayan müsabakaların sonuçlarını, müsabaka görevlilerinin raporlarına ve gerektiğinde yapılacak araştırmaya göre karara bağlar ve ilan eder.
(4) Müsabaka sonucunu etkileme eylemi, müsabakanın sonucunun tescilinden sonra anlaşılsa dahi tescil iptal edilir. Tescilin iptali, kulüplere herhangi bir tazminat ve sair talep hakkı vermez.
Teşekkürler 👍

Bunlar zor değil ki. Kaleci ceza sahası dışında ekine alır giren kaleci de 20. saniye ayak çekmesi ve sakatlandım ayağına 3.kaleci olmayacağına göre kaleye futbolcu geçirirler. Veya yukarıda dediğim gibi kırmızı yiyen sahadan çıkmıyorum der maç orada kalır
Böyle olursa bunların futbolcu kariyeri biter. Sanmıyorum. Tek çareleri sahadan çekilmek veya 90dk oynamak.

oliviera, ziyech, mertens hatta kerem direkt sahada olmalı uzaktan şut çeken kim varsa ilk 11 başlamalı çünkü iki dakika içinde sağlam şut pozisyonu bulursak maçı galibiyetle bile bitirebiliriz doğrudan

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt