2023 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seçim süresinin 2 yıla indirilmesi önerisi kabul edildi
mayıs 2024'te seçime gidiyoruz

İdari ve mali ibra birleştirilmiş bu iyi olmadı kötü olan yönetimleri göndermek için kız olarak kalmaliydi idari ibra

Secim süresinin 2 yila indirilmesi gereksiz olmus
3 iyidi

Seçim süresinin uzaması gerekirken düşmesini anlamadım örnek veriyorum bir başkan adayı projesiyle geldiği zaman 2 yıl çok kısa bir süre olabiliyor ya da en basitinden PSV ye çıktığımız kadro başkan yeni seçilmiş transfer yapılmamış hoca yeni gelmiş şampiyonlar liginden olduk.Burdaki mantığı anliyamadim her sene seçim yapalım o zaman.Bize uzun süre hizmet edecek iyi başkan yada başkan adayları lazım.

Neden görev süresini 2 yıla indirmek istiyorlar ki ? 2 yılda proje yapmaya kalksan çoğu yarım kalır ki bizimde daha yeni başladı cogu
Çünkü kulüpte 3 yılı tamamlayan yönetim yok. 2 yıla indiriyorlar projeye başlar ve GK memnun olursa zaten devam eder. Ekstra yönetimde yorulan isimler veya dediğini yapamayan isimler oluyor o değişiklikler olur diye. Yoksa son zamanlarda 3 yılı dolduran yok neredeyse.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 yıllık süreyi kötü olan yönetimlerin defedilmesi , iyi olan yönetimlerin güven tazelemesi açısından olumlu buluyorum
ibranın tek oylamaya düşürülmesini ise doğru bulmuyorum
genel kurul çok uzuyor diyorsanız 2 gün olacak şekilde
ilk gün konuşmalar ikinci gün oylama şeklinde
veya ilk gün mali ikinci gün idari görüşmeler şeklinde bölebilirdiniz

İdari ibra işini üyeler tehdit unsuru olarak kullanıyordu fakat yine de seçime gitme zorunluluğu çıkarılarak bir uyarı mekanizması olarak kalmalıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt