- 1 Ağustos 2014
- 63.004
- 73.274
- 4.218
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İdari ve mali ibra birleştirilmiş bu iyi olmadı kötü olan yönetimleri göndermek için kız olarak kalmaliydi idari ibra
zaten oluyor2 sene de 1 seçim olması saçmalık
3 daha iyiydi sanki
Çünkü kulüpte 3 yılı tamamlayan yönetim yok. 2 yıla indiriyorlar projeye başlar ve GK memnun olursa zaten devam eder. Ekstra yönetimde yorulan isimler veya dediğini yapamayan isimler oluyor o değişiklikler olur diye. Yoksa son zamanlarda 3 yılı dolduran yok neredeyse.Neden görev süresini 2 yıla indirmek istiyorlar ki ? 2 yılda proje yapmaya kalksan çoğu yarım kalır ki bizimde daha yeni başladı cogu
İdari ibrasızlığın kanunen bir yeri yok gibi mesela Burak Elmas istese devam edebilirdi idari ibrasızlığa rağmen zamanında rahmetli M.C. yönetiminin yaptığı gibi.İdari ve mali ibra birleştirilmiş bu iyi olmadı kötü olan yönetimleri göndermek için kız olarak kalmaliydi idari ibra
ibranın tek oylamaya düşürülmesini ise doğru bulmuyorum2 yıllık süreyi kötü olan yönetimlerin defedilmesi , iyi olan yönetimlerin güven tazelemesi açısından olumlu buluyorum