2023 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu anki dayı sırf eleştiri için orda çok belli

Ayhan Özmızrak beyefendi Galatasaray'da kulübü suçlayacak kadar fikir beyan etme hakkı var herkesin. Aynısı başka kulübün kürsüsünde olsaydı o adamın konuşmasını geç söylediği anda o kuruldan dövülerek çıkardı. Suçlamayı fikir özgürlüğü kapsamına alamayız. İyi günler dilerim size.

Taner Aşkın istediğini söyleme özgürlüğüne sahiptir, Galatasaray Spor Kulübü'de yayınlayıp yayınlamama özgürlüğüne sahiptir.

Mecidiyeköy projesinde anladığım bankada 850 milyon TL civarı birikmiş var + 350 milyon TL civarı da ortalama 2-3 ay vadeli çek, senet var. Bunları banka alıp Florya için çekilen kredi bu ay içinde kapanıyor. Daha sonra Mecidiyeköy'de satacağımız ki pazarıi alıcısı da hazır gibi konuştu başkan 700 milyon TL dedi o satışlarda tamamlanınca ki kısar sürede olacak dedi yanlış duymadıysam sanırım Florya kredisinin borcunun kapanmasından sonra yapacaklar bunu bu para Florya projesinin ilk etap inşaatının sermayesi olacak.

1694861291118.png

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Faruk Gürbüzer: "Geçen haftalarda bir kulüp üyemizin oyuncumuz hakkında hakaretlerini duyduk. Bilmiyorum kendisine herhangi bir ceza uygulanacak mı ama Aslan gibi Galatasaraylı Berkan'dan ben özür diliyorum."

Divanda gözlemlediğim kadarıyla Aysalcılar muhalif noktadalar ve içlerinde epey kuvvetli isimler var. Sezonun gidişatına göre aday çıkarabilirler. Sancılı günler bizi bekliyor

Merkezi konumaki nerdeyse her gayrimenkulun alıcısı var ya istanbulda - tek konu ederinde almak ya da satabilme olayı.

alıcı nasıl oluyorsa HER ŞEYDE var.
Mecidiyeköy'de satılmayan yerler için 700 milyon TL dedi yanlış duymadıysam. Tabi ticari alanlar + belirli bir sayıda rezidans kalmıştı genelde daha m2 yüksek alanlardı satılmamış olanlar sanırım.

Mecidiyeköy'de satılmayan yerler için 700 milyon TL dedi yanlış duymadıysam. Tabi ticari alanlar + belirli bir sayıda rezidans kalmıştı genelde daha m2 yüksek alanlardı satılmamış olanlar sanırım.
geriden izliyorum geleceğim o kısma - çünkü projeler dahilinde en umutsuz olduğum aslında mecidiyeköy.

Stad değişiminde mecidiyeköyü biraz çabuk unuttuk gibi düşünüyorum ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt