Üye Görüşü 2024/2025 Sezonu Kadro Yapılanması

Hala 10 numara yazılıyor, artık çift 8 tek 6 modeline geçmeliyiz Avrupa'da, sonra Kopenhag, molde gibi takım gelir yine zorlanırız..

En iki tane orta saha şart oğlu şart.

Hala 10 numara yazılıyor, artık çift 8 tek 6 modeline geçmeliyiz Avrupa'da, sonra Kopenhag, molde gibi takım gelir yine zorlanırız..

Hoca sistem degisikligine gider mi bilemeyiz, tahminimce: hayir. Yoksa katiliyorum dedigine ozellikle Avrupa arenasi icin.

Takımın pres oyununa ters o sistem. Hocayı değiştirmen gerek. Daha fazla bekleyen bir takım olmak zorunda kalırız. Geçiş oyunu biter. Sürekli sete hücum yapmaya çalışan bir takıma döneriz...

İkisi çok anahtar bu takım için. Yabancı daha iyi adam getiremeyiz yerlerine. Her türlü takım gücü açısından çok büyük kayıp olur...
hep aklıma Arsenal geliyor BAY denince- Martinelli fean değildi ama vasattı bir yere kadar . kafayı kırıp - alın size 35 deseler mecbursun vermeye maalesef misal

bahsettiğim teklifler bu tarz

ya da Milan apokerime bastı 25 i mesela . hayır demen çok zor.

ama yerli değilde stoperlerden Nelsson'a kanca takacaklar hissim var.

İskelete dokunmadan kalan her oyuncu için gelen teklifler değerlendirilebilir çünkü 2 yıl üst üste şampiyon olan ve özellikle bu sezon epey yıpranan bir kadromuz var. Son yıllarda 3 sene üst üste yapamayan takımların ortak sorunu kadroları koruyup üzerlerine ek yaparak ilerlemeye çalışmasaydı oysa futbol taze kan işidir.

Muslera - Abdülkerim - Kaan Ayhan - Berkan Kutlu - Torreira - Barış Alper - İcardi dışında herkes satılabilir yeter ki para getirsinler.

12 yabancı demek bu sezona göre 2 yabancı eksilmesi demek bu açığı yerli ile kapatmak durumundayız bu yüzden 1-2 tane kaliteli yerli takviyesi şart bu durum mevkiden bağımsız.

En çok istediğim yerli oyuncu Enes Ünal, karakteri ve kalitesi ile bizim takıma cuk diye oturacaktır.

Seneye avrupa kupalarında grup aşaması 2 maç daha fazla oynanacak bu da öncesi ve sonrası ligde ekstra yük demek bundan dolayı yedek dediğiniz adam en az 10 maça ilk 11 başlayacaktır.
omurgaya bak kaan ayhan var

bizi avrupadan tek basına eleten adam

hep aklıma Arsenal geliyor BAY denince- Martinelli fean değildi ama vasattı bir yere kadar . kafayı kırıp - alın size 35 deseler mecbursun vermeye maalesef misal

bahsettiğim teklifler bu tarz

ya da Milan apokerime bastı 25 i mesela . hayır demen çok zor.

ama yerli değilde stoperlerden Nelsson'a kanca takacaklar hissim var.
Valla benim de korkum o. Biri çıkacak 35 40 milyonu verecek.

Hoş buna korku da denmez de üzülürüm gidişine boey e üzüldüğüm gibi...

Öncelikli hedef kaliteli yerli oyuncu havuzunu genişletmeliyiz. Alanyadan Oğuz aydın için kesenin ağzını bir tık fazla açmamız gerekiyor kaptırmak bize fayda sağlamaz 2-3 milyon euro fazla olsun bence sol bek sağ bek tartışılmıycak isimler olmalı ben hala köhn için olumlu bakamıyorum ve tabi paramızın yarısını orta sahaya harcamamız gerekiyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Valla benim de korkum o. Biri çıkacak 35 40 milyonu verecek.

Hoş buna korku da denmez de üzülürüm gidişine boey e üzüldüğüm gibi...

BAY Arsenal olsa miseal ben City sempatizanlığımı anında çöpe atar , Arsenal sahasına geçerim. kafamda epey cık oturuyor niyeyse.

Mevcut yabanci listemiz:

Muslera
Davinson
Nelsson
Kohn
Torreira
Sergio O.
Ziyech
Zaha
Tete
Mertens
Icardi

Kiraliktan donen yabancilar:

N. Zaniolo
Mathias Ross
Leo Dubois
Yusuf Demir
Cicaldau

Bu şekilde 16 yabancımız var fakat gönderilmesi düşünülen yabancılardan Oliviera dışındaki tüm yabancıları rahatlıkla gönderebiliriz bence. Kiralık ya da tapusu ile de olsa...

Zaniolo: Her zaman Serie A potansiyeli olan bir topçu. Rahatlıkla satılır.
Tete: Bonservis bedelsiz geldi. Genç yaşına rağmen cvsi dolu. Rahatlıkla elden çıkarılabilir.
Zaha: Epl'den her daim taliplisi olur.
Ross: Kontratı hafif. Satmak/kiralamak çok zor olmaz.
Cicaldau: Kontratı hafif. Fesih etsen bile edersin.
Yusuf Demir: Henüz genç, bir şekilde kiralanabilir.

6 oyuncunun gönderilmesinde bir sorun olacağını düşünmüyorum. Oliviera ise Sevr anlaşması gibi kontratı ile zor gönderilir gibi geliyor.

Bu şekilde sağ bek-8numara ve 10 numara alacaksak,

Dubois
Oliviera

İkilisinden biri ile vedalaşmak gerekiyor.

Kadroda K.Demirbay olduğu için, ben hiç düşünmeden zararına bile olsa Oliviera'yı gönderirim. Dubois'i kadroda tutarım.

@Alper Altun

BAY Arsenal olsa miseal ben City sempatizanlığımı anında çöpe atar , Arsenal sahasına geçerim. kafamda epey cık oturuyor niyeyse.
Bende Arsenal antipatisi var UEFA finalinden gitmesin oraya... Liverpool falan yapsın aslan parçası...

Ross-dubois-oliveira-cicaldau kesin olmaz 12 yabancıya düşeriz..
Tete-Zaniolo ve Nelsonin satılacağını düşünüyorum.. 3 yabancı hakkımız olur sağ bek-orta saha mecburi mevkiiler..

10 Numara
6 Numara

Tartışmasız Banko Adamlar gelmeli.
Hele hele geçen sezon bütün yaz boyu bekleyip de N'dombele gelmesi gibi bir olay bir daha olmaz umarım.
Adam gibi Kanat lazım ayrıca. Kerem gidecek gözüküyor.

BAY için 20 bedava - minimum 30-35 bandı beklentisi olmalı.
Apokerim solak , hava hakimiyeti var , oyun kurabiliyor - kendisi zorlamaz "kulbüm ne derse o" modunda olursa o da min 25 bana göre.
Biraz fazla hayal goruyorsunuz. Abdulkerim hem stoper olmasi hemde bu sene 30 olacak olmasindan dolayi 15 ustu rakam veren bile olmaz. Olursa Araplar verir en fazla ama Avrupa'dan hayal o rakamlar. Yarin Milan, Roma, Lazio gibi takimlar istese verecekleri rakam o kadar olur en fazla. Kendisi oyle bir durumda gitmek istese mecbur satacaksin 15'e.

Geri
Üst Alt